Home PindemadderBobler Vino tinto por favor – vind 24 flasker Torres Gran Sangre de Toro

Vino tinto por favor – vind 24 flasker Torres Gran Sangre de Toro

by Nicolai Klingenberg

Sørme så om det ikke er blevet konkurrencetid igen. Og denne gang er det 24 flasker herlig spansk rødvin i form af Gran Sangre de Toro fra Torres, der er på højkant – en reel voksenpakkekalender om du vil. Hvad du skal gøre for at vinde, kan du læse i dagens indlæg, men det omhandler som vanligt fotos…

Det er spansk, det handler om vin, og du kan vinde 24 flasker. Intet mindre.

Inden vi sætter skub i selve opgaven, bliver du først klogere på familien Torres. De har nemlig været relateret til vinenes verden i mere end 300 år, hvor årene er gået med at plukke druer, udvikle vin i Penedès. Pendès-området er i øvrigt  kendt for at have været vinområde i flere tusinde år, men det er en helt anden og ældre historie. I 1870 etablerede Jaime og Miquel Torres ”Torres & Company association”, og kort efter begyndte de byggeriet af deres første egen vingård i Vilafranca del Penedès.

Send dit eget foto af noget spansk-relateret på e-mail adressen nk@my-pleasure.dk, og du er med i konkurrencen.

I dag er Torres vidt udbredt på kloden og fås således i mere end 120 lande, og det faktum skylde Miquel Torres Carbós ihærdighed. Han begyndte fra bunden, hvorpå han efter sigende bankede på de bedste potentielle udsalgssteder i hjemegnen for at sælge sin vin, som han selvsagt troede på. En del af kapitalen kom i øvrigt fra et ophold i Cuba, hvor Jaime Torres Vendrell arbejdede i ti år – han vendte hjem med lysten til at eksportere egen vin til blandt andet lande som Cuba, Argentina og Puerto Rico.

Det er blandt andet her, der bliver rumsteret med vinproduktion…

Nok om historikken – og nu til realiteterne. Der er smidt 24 flasker i præmiepuljen, og således kan du passende få din helt egen pakkekalender. Der er tale om 24 flasker Gran Sangre de Toro, som har ligget på – eller nærmere i – rustfrie stålfade i omtrent to uger ved en kontrolleret temperatur på 30 grader. Dernæst har de lagret i 12 måneder på europæisk egetræsfade.

Torres Gran Sangre de Toro gange 24 – årets måske bedste pakkekalender…

Gran Sangre de Toro byder på solbær og ribs tilføjet hints af krydderier, når du stikker snuden til vinoen. Der loves desuden silkeblød konsistens og en elegant kompleksitet. Og så produceres Gran Sangre de Toro i et begrænset omfang.

Tak-tak, men jeg vil gerne deltage – hvad skal jeg høre?
Du skal skyde et foto – eller finde et frem fra gemmerne – der har en spansk relation. Og du må gerne være kreativ.
*
OK. Men hvad kunne det for eksempel være?
Det kunne være en spansk bil, kastagnetter, spansk tapas, et spanskrør, en spansk bil, et spansk feriefoto eller noget helt andet. Og ja – du skal selv have taget fotoet.
*
Hvor er det nu, jeg sender fotoet til?
Du sender det til nk@my-pleasure.dk
*
Men hvor længe kører konkurrencen?
*
Den kører til og med mandag den 26. november og vinderen kåres af et dommerpanel fra Torres repræsentationen i Danmark.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk