Home Gæstebloggere Gode læserhistorier efterlyses

Gode læserhistorier efterlyses

by Nicolai Klingenberg

Kender du det der med, at man læser en god historie? Sådan en historie, der gør en klogere – eller vækker ens appetit på noget? Det gør jeg i hvert fald, og ser man på delinger, mailboksen og kommentarer fra tid til anden, så er de medlæsende også glad for disse historier. Derfor eftersøges der nu flere historier. Og du har med garanti en selv…

Nok er de flotte og gamle – men historierne bag, kan være mindst lige så interessante. Der eftersøges gode historier – og ikke kun om biler!

Det er muligt, det er lidt materialistisk, men når man kommer lidt ned i suppedasen, så er det noget ganske andet. Begreber som proveniens, patina, minder, signalværdi og måske endnu vigtigere affektionsværdi.

Et maleri, der betyder noget for mig. Fordi det er gammel familiemedlem, der er på lærredet.

Du kan ligeså godt komme til tasterne, hvis du har “noget”, der rummer en god historie. Eller kender en, der har en sådan. Det hele foregår via mail, man kan være anonym, og der er emner nok at tage fat på. De gode historier kan blandt andet findes i:

– Møbler
– Kunst
– Ure
– Biler
– Både
– “Gear” – en arvet pung, pen eller lignende
– Farfars lommekniv

Ure er og bliver en af de “ting”, der jævnligt dukker op herinde. De viser tiden – og kan ofte rumme gode minder og historier.

Det er ikke prisen eller mærket, der afgør om “noget er brugbart” – det er historien bag. Og du kan selv fortsætte listen med muligheder. Og nu til det væsentlige – såfremt du er interesseret i at dele din historie, bedes du sende et par ord til nk@my-pleasure.dk. Skriv gerne Læserhistorier i emnefeltet.

Husk, at du også finder My-Pleasure.dk på Facebook her <–

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk