Home PindemadderBobler Juleaften 2012 – i ultrakort form

Juleaften 2012 – i ultrakort form

by Nicolai Klingenberg

Det blev den 24. Det blev ikke helt som vanligt – til gengæld blev det klichéfyldt på den dekadente forret, som bestod af østers og champagne anno 1990. Sidstnævnte var både moden, mad-egnet og tung. Men nok om det. Det er 1. juledag, og der skal laves, så lidt som muligt. Nyd din striksweater, eller hvad der måtte have tilkommet dig blandt årets pakkenelliker.

Alternativt øjebliksmoment a la den 24122012

Alternativt øjebliksmoment a la den 24122012

I øvrigt må det nævnes, at jeg var 12 år, da ovenstående flaske Dom Pérignon 1990 blev en realitet. Jeg havde til vane at bære en turkis buks, da jeg ikke interesserede mig synderligt for mode eller påklædning og således med fuld tryghed overlod tøjindkøb til min mor. Denne buks var lidt vanskelig at knappe for mit vedkommende, men det skulle vise sig, at vanskeligheden havde en relation til buksens egentlige målgruppe, som viste sig at være langt mere feminin. Nå, det var et sidespor. Nyd fridagen, familien og presenterne.

Ice, ice (and oysters) baby...

Ice, ice (and oysters) baby…

Glem ej at følge My Pleasure på Facebook <– her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk