Home Medier med mere Annoncører søges: Bannere til mig – gode procenter til dig

Annoncører søges: Bannere til mig – gode procenter til dig

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Kender du det, at man godt kunne bruge et par ekstra kroner? Måske særligt i januar? Men også fremadrettet? Fornemt. Det giver jeg dig nu mulighed for “opnå” via dagens indlæg. Og du skal hverken afholde home party eller stemme dørklokker, men blot bruge dit netværk til at få bannerannoncer på My-Pleasure.dk. Og der er gode procenter til dig. Procenter, der bliver til kontanter…

Vanligvis kan penge være lidt vulgært at "flashe", men her kan det komme dig til gode. Og så er det et ok blikfang...

Vanligvis kan penge være lidt vulgært at “flashe”, men her kan det komme dig til gode.

Jeg forsøgte mig med et lignende tiltag på Facebook-siden for My-Pleasure.dk, og det fik aldeles fint. Derfor tænkte jeg, at der også skulle skrives et konkret indlæg om “tilbudet”. Hvorfor? Fordi du som læser har en interesse for det gode liv, og dermed sikkert også har en relation til det gode liv. Det kan være en onkel, der har en bilforretning, en ven, der sælger tøj, en bekendt der jobber på et rejsebureau eller også gør du det selv, og vil blot have et afslag i prisen.

Måske sælger du allerede selv i dag på freelancebasis? Eller er du på et mediebureau? Du skal være hjertelig velkommen til at sende mig en forespørgsel. Og der kan også være basis for et redaktionelt samarbejde, såfremt produktet eller servicen passer til indholdet her på siden. Et par idéer til annoncører? Så gerne:
– Kreditkort
– Herretøj, sko og accessories
– Hoteller, restauranter, rejsebureauer og flyselskaber
– Biler, yachts og anden transport
– Webshops i almindelighed
– Ure og smykker
– HiFi og elektronik – herunder fx kameraer og mobiltelefoner
– Vin og lignende nydelsesprodukter
– Ejendomsmæglere – evt. krydret med boligreportager
– Møbler, kunst og design
– Teleselskaber
– Med meget, meget mere…

Der er desuden dømt nye tider i “mediebranchen”, og når man har trofaste læsere, der når langt ud, er tanken om at lade andre hjælpe til – naturligvis mod betaling – også en del af den nye “mediebranche”. I hvert fald set med mine øjne.

Det koster fra… nej, vent. Send hellere en mail på nk@my-pleasure.dk, hvis du har spørgsmål til for eksempel læsertal, priser, provisionssatser til dig, idéer, gode kontakter eller lignende. Det kan nemt blive en god forretning for alle parter. Både nu-og-her og på længere sigt.

Som så mange andre gange, vil jeg blive glad, hvis du magter at dele indlægget via Twitter eller Facebook. Tak på forhånd.

 

 

 

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk