Home Pindemadder Meyers Køkken – nu med 20 % rabat på vinterens tavleretter

Meyers Køkken – nu med 20 % rabat på vinterens tavleretter

by Nicolai Klingenberg

“Klingenberg – vi har noget nyt på menuen, som jeg tænkte, du kunne tænke dig at smage?”. Og jo tak. Det var en ven fra Meyers Køkken, der var budbringeren af det venlige tilbud, som jeg takkede pænt ja tak til. Hvad “ud af huset kasserne” rummede, kan du blive klogere på i dag. Der er i øvrigt 20 % rabat på maden, hvis du enten den til levering eller afhentning, men kun fra den 21. januar til den 28. februar. Og kun fordi, det er dig…

Der skal brød til. Og det kom der.

Brødflov? Det er ingen grund til at være. Løsningen får du i form af en delikat vintermenu. Sæt dig med til bords…

Kender du det der med, at man godt vil spise sammen med et par venner? Og gerne hjemme? Sætter man kryds i kalenderen en fredag, kan det dog være en anelse knebent med tiden, hvorfor Meyers tilbud kan anses som et herligt bud på en frigivelse af tid til andet – og en minimering af egne hektiske tiltag med gryder, potter og pander. Konceptet med tavleretterne er i øvrigt konstrueret således, at de skifter jævnligt og i takt med sæsonen.

Nå, men lad os komme til bordet. Vi lagde ud med to forskellige forretter. Først en omgang tatar med havesyre og estragon. Og lad det være sagt, at der er tale om en maskulin tatar af okse – maskulin fordi kødet kommer i små tern og ikke som finthakket kød. Tyndt, sprødt brød er i selskab med retten samt en lækker cremé, du skal være forsigtig med, da den i større mængder kan have tendens til at overdøve den lette kødsmag.

Tatar af den maskuline slags...

Tatar af den maskuline slags…

Endnu en forret kommer til. Født og opvokset i saltvand og nu serveret en fredag. Det er en omgang rimmet torsk med beder, og igen taler vi fine, store stykker. Retten er – i min bog – en finere helhed og har en bedre balance end den første, og til trods for min kødfascination, vil jeg anbefale torsken som forret. Cadeau til mayoen i øvrigt.

Torsken og vinderforretten.

Torsken og vinderforretten.

Vi skal til hovedretten, der består af fjerkræ – men du kan som ved de andre retter vælge blandt flere retter. Så er det på plads. En omgang varmrøget og stegt kylling med salvie og citrus frugter varmes under eget tag, og her skal du være nøje med tiden – en samtale med de medspisende resulterede i, at kyllingen fik, hvad den skulle have. Og et par minutter mere. Den blev ikke tør, men heller ikke saftig. Skylden er dog min egen. Flotte, store stykker med god smag i øvrigt.

Madfotograf? Ikke helt, men det er til at se, at det er kylling.

Madfotograf? Ikke helt, men det er til at se, at det er kylling.

To gange salater var der til. Vi taler først om en omgang “årstidens grøntsager” i form af saltbagt selleri med kål-salsa (husk daneskoene) og Karl Johan mayonnaise. Mayo’en har fin fedme, som en omgang nødder går i kontrast til, og det smager rustikt og sundt – kål og selleri kan nemt gøres appetitligt.

Kål og feel good.

Kål og feel good.

Tilbehør nummer to byder har relation til årstiden – æbler og vintergrøntsager med en Vesterhavsdressing, lyder det på mærkaten. Masser af “musj” i form af dressingen og knap så rustik (jeg gætter på, at det skyldes den undladte selleri). Tilpas forskellige “salater”, så du kan vælge dem begge. Eller lade den ene udskifte med stegte kartofler, som også er en valgmulighed, hvis du er til det lidt mere traditionelle.

Den lette af de to "salater"...

Den lette af de to “salater”…

Desserten er næste step. Og sikke en mundfuld. Meyers har indledt et samarbejde med Creme de la Creme, hvilket betyder kager i alskens afskygninger. Vi fik to stykker – en “massiv” chokoladekage med lidt crisp på toppen. De tre måske var min favorit – dels var størrelsen passende, og et konsistensen “mousset”, mens en syrlig bær relateret indre fik smagsløgne op at ringe.

Den mørke finale!

Den mørke finale!

Som skrevet længst oppe, er der 20 % rabat på vinter-tavleretterne. Der findes mere på kortet end det, vi satte tænderne i. Tilbuddet gælder fra den 21. januar til den 28. Se det komplette udvalg her <–


Mere sulten? Så besøg kategorien Pindemadder her <–

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk