Home Living No17.dk – dansk designede væghængte lækkerier med læserrabat

No17.dk – dansk designede væghængte lækkerier med læserrabat

by Nicolai Klingenberg

Mangler du lidt til boligen? Og i særdeleshed boligens vægge? Alle tiders. I dag handler det nemlig om nogle fine væghængte sager. Væghængte sager, der er udtænkt af en dansk kreativ duo. Selv samme duo har været så venlige at give læserne herinde en fornem rabat på køb af deres kreationer. Men kun i en uge. Så kom du hellere til tasterne…

Hvad er nu det? Altså det, der hænger på væggen? Det kan du blive klogere på i dag....

Hvad er nu det? Altså det, der hænger på væggen? Det kan du blive klogere på i dag….

Camilla Akduvar og Bo Bernichow – I står bag projektet No17 – hvordan kom I på idéen?
– Vi startede shoppen, fordi vi havde behov for at få lov til at lave vores HELT eget. Efter snart 15 år i reklamebranchen som henholdvis tekstforfatter og Art Director får man en usigelig trang til at skabe sit helt eget – fremfor altid at udvikle for alle andre. Og så går man jo altid rundt og får lidt skæve ideer, som man ikke rigtig kan realisere nogen andre steder. Og derfor skabte vi No17 – det er vores kreative fri-rum. Tanken er, at vi på sigt kan komme alt mulig ind i shoppen – også andet en posters og grafisk design. Men det vil tiden vise. Lige nu kan man vel mest kalde os en konceptuel tænketank.

Titel: Egopepcid 500 mg

Titel: Egopepcid 500 mg

Hvor unikke er værkerne?
– Vi værdsætter selv at ha’ ting på vores vægge, som ikke er masseproduceret. Men derfor behøver det ikke være et unikt stykke kunst til en uoverkommelig pris. Altså det må det godt være… Ha, ha, ha, men det er også meget rart at ha’ råd til noget lækkert kvalitet, som ser fedt ud – og som man ved ikke hænger rundt omkring i alle stuer. Så – vores designs er unikke. Forstået på den måde, at det er nummererede sætryk. Vi trykker kun i et begrænset oplag, så vores kunder oplever at få noget særligt – men stadig til en overkommelig pris. Alle vores design er – uanset størrelsen – trykt på eksklusivt 280 g/m2 Innova Art-papir i lækker soft white, strukturvævet bomuldskvalitet.

Titel: Detective

Titel: Detective

Hvem står bag motiverne?
– Det er os selv, der står bag motiver og ideer. Bo er jo den primære designer med sin Ad-baggrund. Men vi har tænkt ideerne op sammen. Og så har jeg en ret stor forkærlighed for styling, interiør deco etc., derfor er det et tæt samarbejde i forhold til motiv og colouring. Vores baggrund gør os selvfølgelig ret konceptuelle både i tanke og design – men vi har også lagt stor vægt på at udvikle designs, som har en tidløs kant samtidig med at den stillistisk kan passe ind i tidens interiør-trend.

Titel: Plywood Happy Face

Titel: Plywood Happy Face

Hvad kommer der til at ske fremadrettet?
Der kommer hele tiden nye motiver til. Og PT arbejder vi også stærkt på at få flere forhandlere til at tage vores ting ind. Til sommer vil man nok finde os her i hjembyen Tisvilde i en form for pop-up shop. Og så barsler vi også lidt med en særlig børne-kollektion med udgangspunkt i vores unikke akvarel-svampemotiv.

Titel: Blow Me (...)

Titel: Blow Me (…)

Andet godt at vide?
– Vi har en samarbejdsaftale med Art&Frame på HC Ørstedsvej 73, Frederiksberg – som giver alle, der kommer med et design fra No17.dk, 15 % på alle typer indramning. Og så giver vi alle der henviser til at ha’ læst artiklen om os på MyPleasure.dk, 25% rabat på hele kollektionen i størrelsen 50×70. Det betyder at et nummereret særtryk kan erhverves for KUN 450 kr – ekskl. fragt (60,- kr). Folk skal blot indtaste følgende adgangskode ved check-out i shoppingmodulet: Rabatkode: O557MG8657XX. Tilbuddet gælder til og med onsdag den 6. februar.

 

Titel: Plywood Flute

Titel: Plywood Flute


Du finder mange flere motiver og afgiver din bestilling hos No.17.dk lige her <–

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk