Home EkviperingGrej & grooming Da NN07 drog til Argentina

Da NN07 drog til Argentina

by Nicolai Klingenberg

Vi skal sydvest på. Til Argentina. Vi skal tage det med ro. Læne os tilbage, nyde det lune klima, skønne smil fra pragtfulde kvinder og fornemme en form for offline tilværelse. Det er skæppe skønt, og videoen venter på dig i indlægget herunder.

Pause.

Pause.

Det er NN07, der endnu engang har kreeret et stykke underholdning i diskret marketingregi, der i min optik fungerer særdeles godt. Men døm selv og kom med bag kameraet og mød et folkefærd, der består af smukke kvinder og karismatiske mænd, som sætter pris på et stykke tobak, guitarspil, hesteryg og et tilsyneladende tilbagelænet liv.

Jeg fristes til at skrive to lasagnescootere...

Jeg fristes til at skrive to lasagnescootere…

Filmen er skudt i Buenos Aires, og selvom NN07 er dansk, har man altid været glad for at søge inspiration i udlandet. Et faktum, der understøttes af navnet NN07, som står for No Nationality. 07 er i øvrigt det år, hvor virksomheden blev en realitet. Og vi taler 2007.

Maskulint

Maskulint

Videoen? Den får du her.

Det er forårs- og sommerkludene for 2013, vi får et smugkig på i filmen, og videoen blev til, mens der blev skudt kampagnefotos til den føromtalte kollektion. Omend der er skråt-op-finger på afveje, som heldigvis afløses af et smil, så hørmer filmen af det gode liv. Det hele er tilbagelænet, lunt, autentisk og rart. Og ganske autentisk, hvis jeg selv skal skrive det.

Der skal to til en...

Der skal to til en…

Kollektionerne er så godt som ude nu – læs mere om NN07 her <–

 

Følg My-Pleasure.dk på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk