Home Grej & grooming En dag med Et al Design i hælene

En dag med Et al Design i hælene

written by Nicolai Klingenberg 25. februar 2013
Pin It

For en måneds tid siden blev jeg fulgt af iværksætterne fra Et al Design. Du ved dem med skoene, der allerede har fået godt fat i flere markeder. Gutterne har udvalgt en rækker personer, som de har fulgt en dags tid, hvoraf jeg var en af disse. I dag? Der får du videoen og en række fotos fra dagen…

Der samtales og optages. I dag får du det endelige resultat i form af videoen...Foto: Jacob Jorp Hansen

Der samtales og optages. I dag får du det endelige resultat i form af videoen…
Foto: Jacob Jorp Hansen

Der er dømt iskolde briser og vinterbleghed for alle mønterne, men ikke desto mindre har teamet bag formået at klippet det hele sammen på absolut lækker vis. Vi begyndte i øvrigt ved højlys dag og endte langt senere med både våde varer og en omgang “mad på værtshus”.  Men nu til videoen…

 

Jeg må tilstå, at Et al Design gutterne har ramt et eller andet, når de vælger at lave et tiltag som ovenstående – det er underspillet markedsføring (generelt set – og ikke på grund af min “rolle), og frem for at plapre løs om deres sko, dukker de i stedet op fra tid til anden.

Et al Design på fødderne og kulde i kinderne. Foto: Jacob Jorp Hansen

Et al Design på fødderne og kulde i kinderne. Foto: Jacob Jorp Hansen

Skulle du – mand som kvinde – være interesseret i at erhverve dig famøse sko, så skal jeg med glæde linke til gutterne. Du finder Et al Design her <–

 

 

 

Pin It

You may also like