Home Gæstebloggere Når træning bliver en fornøjelse

Når træning bliver en fornøjelse

by Nicolai Klingenberg

Pernille Christiansen er igen på banen med en gæsteskrivelse. I dag handler det om “træning”. Eller motion om man vil. Og primært i udlandet. Men så er der noget med et kommende koncept i Danmark. Nå – Pernille Christiansen tager over herfra.

Trenden startede i USA med træningscentre som David Barton Gym. Nu rammer bølgen så små Danmark. Foto: David Barton Gym.

Det handler om luksuriøs work out… Foto: David Barton Gym.


Sæt dig på en hvilket som helst spinningcykel eller slå til en hvilken som helst boksepude, og du får sved på panden. Men snør kondiskoene og slå vejen forbi L’Usine, og du får en helstøbt træningsoplevelse, som du ikke finder andre steder. For L’Usine er meget mere end et træningscenter. Det er det ultimative escape midt i den pulserende storbyen. Upscale, luksuriøst og med fokus på både krop og sjæl.

Man kan ikke andet end at give sig hen til den moderne zen stemning, der hænger over L’Usine. Foto: L’Usine

Man kan ikke andet end at give sig hen til den moderne zen stemning, der hænger over L’Usine. Foto: L’Usine

Med en afdeling i Genève og to i Paris byder L’Usine indenfor til rekreation på første klasse. Jeg stifter bekendtskab med det eksklusive koncept i det center, der er beliggende i Paris’ 2. arrondissement tæt ved Operaen. Ved ankomst bliver jeg tilbudt en afstressende forfriskning, inden jeg får udleveret håndklæde og bliver ført mod mit omklædningsrum. Af de bløde house-toner, der flyder ud af højttalerne, forføres jeg til et fredfyldt univers, hvor den travle by udenfor forekommer langt væk.

I L’Usine er der kælet for æstetikken, og intet er overladt til tilfældighederne. Selv i omklædningsrummet går den moderne New Yorker stil igen. Foto: L’Usine

I L’Usine er der kælet for æstetikken, og intet er overladt til tilfældighederne. Selv i omklædningsrummet går den moderne New Yorker stil igen. Foto: L’Usine

Selvom jeg på menuen over udbudte hold kan vælge mellem alt fra Cardio Pump og X-press Cycle til Power Pilates og Body Combat, søger jeg direkte mod træningsområdet, hvor jeg kaster mig over det brede udvalg af state-of-the-art træningsmaskiner. Jeg opdager knap tiden passere, og efter to timer kan jeg med god samvittighed fortrække mig til centrets rekreationsområde, hvor både sauna og hamam står til fri afbenyttelse.

Efter en veloverstået træning kan man trække sig tilbage til centrets  underjordiske rekreationsområde, hvor man både finder sauna og hamam.Foto: L’Usine

Efter en veloverstået træning kan man trække sig tilbage til centrets underjordiske rekreationsområde, hvor man både finder sauna og hamam.Foto: L’Usine

L’Usine er ikke blot et træningscenter, det er et fredfyldt get away, og selv efter timelange træningspas kan man være sikker på at gå herfra med mere energi, end man kom med. Inspirationen til træningscentret er hentet fra det lignende amerikanske koncept David Barton Gym. Denne kæde har afdelinger i New York, Miami og Chicago, som alle er udført i en gennemdesignet, indbydende og luksuriøs stil, der giver enhver lyst til at gå i træningscenter. Her emmer langt væk af velvære, og den gennemførte zen-atmosfære gør selv det kedeligste træningspas til en sand fornøjelse.

Trenden startede i USA med træningscentre som David Barton Gym. Nu rammer bølgen så små Danmark. Foto: David Barton Gym.

Trenden startede i USA med træningscentre som David Barton Gym. Nu rammer bølgen så småt Danmark. Foto: David Barton Gym.

Men man behøver ikke søge til udlandet for at få en træningsoplevelse lidt ud over det sædvanlige. Også i Danmark er man begyndt at forene wellness og workout. Arndal Spa og Fitness kombinerer ligesom L’Usine og David Barton Gym den hårde træning med sand nydelse. Pt. udbydes der kun behandlinger, men i løbet af foråret åbner Arndal Spa og Fitness eget træningscenter i deres nye lokaler på Store Kongensgade. Her kan københavnerne snart få lov at boltre sig i de moderne maskiner med mulighed for personlig træning, inden dagen afsluttes med en massage i wellness-området.

Inden længe kan Københavnere også kombinere træning og wellness i luksuriøse omgivelser, ligesom det længe har været muligt i storbyer verden over.

Inden længe kan Københavnere også kombinere træning og wellness i luksuriøse omgivelser, ligesom det længe har været muligt i storbyer verden over. Foto: David Barton Gym.

Læs mere på: http://www.usineopera.com/ , http://www.davidbartongym.com/ og http://www.arndalspa.dk/

Hos David Barton Gym er der også plads til rekreation efter en omgang work out... Foto: David Barton Gym.

Hos David Barton Gym er der også plads til rekreation efter en omgang work out… Foto: David Barton Gym.

 Du kan besøge Pernille Christiansens hjemmeside her <–

Tosset med ting fra udlandet? Så besøg sektionen Rejser her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.