Home EkviperingGrej & grooming Teaser: En dag i mine sko – Et al Design fulgte efter

Teaser: En dag i mine sko – Et al Design fulgte efter

by Nicolai Klingenberg
Pin It

 Kan du huske gutterne fra Et al Design? Du ved dem, der valgte at kaste sig ud i at designe sko? Endda med fin succes? Jeg husker dem i hvert fald – dels fordi, de er fulde af passion, men også fordi jeg havde fornøjelsen af at have dem valgfrit i hælene en dags tid. Hvorfor? Det kan du læse her – og du kan se fremtidig se frem til en video, hvor dagen bliver gengivet…

Gruppefoto - midt i en pause... Foto: Jacob Jorb Hansen

Gruppefoto – midt i en pause… Foto: Jacob Jorp Hansen

Af og til skal man høre det fra hestens egen mund – andre gange fra initiativtagerne. I dette tilfælde bliver det fra sidstnævnte, så derfor kan gutter selv få lov at berette, hvad den kommende video kommer til at handle om. Og hvorfor i al verden jeg skulle følges. Take it away boys.

Et al Design på pletten... Foto: Jacob Jorb Hansen

Et al Design på pletten… Foto: Jacob Jorp Hansen

Hos Et al Design har vi længe pønset på, hvordan vi kunne adskille os fra andre firmaer rent markedsføringsmæssigt. Vi tænkte længe over udfordringen, og en dag kom vi på den idé, at vi skulle følge udvalgte ambassadører for en dag, hvor de – iført Et al Design sko – kunne fortæller os om deres liv.

Moment fanget af fotograf Jacob Jorp Hansen

Moment fanget af fotograf Jacob Jorp Hansen

Vores overbevisning var – og er – at vores kunder dermed kunne få et dybere indblik i vores produkter og ambassadører.

Dagen begyndte ved Kongens Nytorv

Dagen begyndte ved Kongens Nytorv. Foto: Jacob Jorp Hansen

I det første afsnit følger vi manden bag “feinschmeckermediet” My-Pleasure.dk, altså Klingenberg, som tog os rundt til forskellige steder, der havde betydet noget for ham. Både nu og her, men også gennem livet.

Der spørges ind til et og andet. Foto: Jacob Jorb Hansen

Der spørges ind til et og andet. Foto: Jacob Jorp Hansen

Resultatet blev en personlig og humoristisk skildring af manden, der efter vores mening kender til kvaliteterne i det gode liv.

Q&A i minusgrader. Foto: Jacob Jorb Hansen

Q&A i minusgrader. Foto: Jacob Jorp Hansen

Indlægget her er en lille teaser i fotoform, som den dygtige fotograf Jacob Jorp Hansen fra www.jorppr.wordpress.com, står bag. Vi synes selv, det er blevet til nogle fantastiske ”behind the scenes” billeder, og vi glæder os til at vise jer filmen.

Det endte helt fantastisk...

Det endte helt fantastisk…

– Alexander Bind og Jannek Solgaard / Et al Design

 

 

Mere Et al Design? Så besøg dem på deres hjemmeside her <–

 

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk