Home EkviperingKluns ÅRSAGSRELATERET EKVIPERING – DEL 53 – fra Axel.dk

ÅRSAGSRELATERET EKVIPERING – DEL 53 – fra Axel.dk

by Nicolai Klingenberg

Nye klæder til den aktuelle årstid? Så gerne. Nyhederne har for længst fundet plads hos Axel. Martin Kaufmann – ham den venlige fotograf – og jeg brugte et par timer i godt selskab. Det kom der blandt andet dette “look” ud af.

sdf

Munden på sned og hænderne i lommen…

Til looket skal du bruge:
– En Aglini skjorte til 1.200 kroner – med små, men fine detaljer
– En sweater fra Dondup – med striber og svært “komfy” kvalitet – til 1.300 kroner

sdf

sdf

– En drønlet dunvenst fra Peuterey med underspillet logo til 2.000 kroner

Dun på dun...

Dun på dun…

– Det kan ligeledes være praktisk at vide, hvad klokken er. Tiden kan i dette tilfælde aflæses på en gammel kending i form af en vintage chronograph. Med sort læderrem.

_DSC3591

Vintageklokken med stopursfunktion

– Vi springer fluks til nederste etage, hvor fødderne er “beklædt” med et par sko fra Ahler. Prisen er 1.300 kroner. Og det er inklusiv kulør.

sdf

Den kulørte sål og ditto snørebånd

– Bukserne er fra Novemb3r, og efter en prøvning af buksen, klippede jeg til og købte et par. De sidder perfekt. I hvert fald på mig. Prisen er 1.200 kroner.

sdf

Novemb3r bukser med herlig komfort og ikke for “slim”

sdf

Og med lille møntlomme.

Vild med billederne? Så tjek Martin Kaufmann ud her <–

De herlige klæder kan erhverves hos Axel – nogle endda på Axel.dk her <–

 

You may also like

3 comments

Brian Haagh 14. marts 2013 - 22:31

Total i orden sko 🙂

Reply
Anders Damm Gastromand 14. marts 2013 - 22:44

Fed sweat!

Reply
nicolaiklingenberg 15. marts 2013 - 00:03

Tak til Haagh og Damm! 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk