Home EkviperingKluns ÅRSAGSRELATERET EKVIPERING – DEL 54 – fra Axel.dk

ÅRSAGSRELATERET EKVIPERING – DEL 54 – fra Axel.dk

by Nicolai Klingenberg
Pin It

I dag skal det være pænt. I hvert fald i indlægget her. Den står blandt andet på jakkesæt og lædersko. Looket er skudt af Martin Kaufmann, og der linkes til både ham og klæderne sidst i skrivelsen. Men lad os komme videre i teksten. Og garderoben.

Suit up

En velvoksen konfirmand siger du? Og ja – mærket på venstre skjorteærme skal afmonteres, inden du på nogen måde tager suitet i brug

Til looket skal du bruge:
– Et skævt smil
– Et gråt jakkesæt – i dette tilfælde fra Paul Smith. Det koster 6.500 kroner.
– Vi fortsætter fluks til skjorten, som både byder på mønster og kulørte trykknapper. Den er ligeledes fra Paul Smith og koster 1.800 kroner

Vintage Certina

Vintage Certina

– Klokken er af ældre dato – men fra Certina.

Ret du bare

Du husker stadig det med mærket på jakkens venstre ærme

– Et slips med mørke tværstriber, skal du heller ikke snydes for. Det er fra Burberry og koster 1.000 kroner

Mønstre og tværstriber ad libitum

Mønstre og tværstriber ad libitum

– Nydelige sko? Så gerne. De er i brunt læder, stammer fra Ahler og koster 1.400 kroner

Ahler lædersko

Ahler lædersko med svært fint mønster og diskret grøn detalje i sålen

Spekulerer du på, hvordan foeret ser ud? Så får du et snapshot herunder

Paul Smith indmad

Paul Smith indmad

Som en særlig service slipper du for at scrolle til toppen for at se det “komplette sæt”.

Til hverdag og fest - et suit gør sig bedst.

Til hverdag og fest – et suit gør sig bedst.

 

Vild med billederne? Så tjek Martin Kaufmann ud her <–

De herlige klæder kan erhverves hos Axel – nogle endda på Axel.dk her <–

Pin It

You may also like

2 comments

Rene Bjørnskov 28. marts 2013 - 00:27

Det med mærket kan ikke siges for tit. Der er meget lidt der signalerer “Jeg aner ikke hvad jeg laver her” som et mærke på jakkeærmet

Reply
nicolaiklingenberg 31. marts 2013 - 08:09

Det kan der være noget om… 😉

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk