Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 98

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 98

written by Nicolai Klingenberg 24. marts 2013
Pin It

Så for den. Det er blevet søndag. Og vi kommer særdeles tilbagelænet fra start. Med kasket, sweatshirt og halvrodet baggrund blev en hverdag straks mere festlig, da en buttet flaske tittede frem fra gemmerne.

Særdeles casual efter fysisk arbejde? Sørme så. Og en gammel kending dukkede op - Laurent-Perrier Rosé!

Særdeles casual efter fysisk arbejde? Sørme så. Og en gammel kending dukkede op – Laurent-Perrier Rosé!

Jeg ved, at jeg er blevet svært glad for at forevige skud af TV-apparatet, og denne uge er ingen undtagelse. Var du barn i firserne, vil du sikker huske en trio bestående af mere eller mindre mimikforladte dukker. Til gengæld var de sjove.

Jeg røg fluks tilbage til barndommen, da jeg flikkede forbi Ramasjang, hvor Anders, Stine og Jeanette dukkede op...

Jeg røg fluks tilbage til barndommen, da jeg flikkede forbi Ramasjang, hvor Anders, Stine og Jeanette dukkede op…

Kjeld var endnu et minde…

"Og det er slet ikke farligt?". Bokssættet lever i bedste velgående...

“Og det er slet ikke farligt?”. Bokssættet lever i bedste velgående…

Mokka i kulden. Og så vil vi gerne bede om foråret.

Mokkaskud med nok så omtalt hvid nedbør.

Mokkaskud med nok så omtalt hvid nedbør.

En russer dukkede op. Mekanisk urværk med manuelt optræk.

En russer dukkede op

En russer dukkede op

Det blev på to gange champagne på en uge. Men hvad pokker…

Det blev også til en vanlig brut.

Det blev også til en vanlig brut.

Tak til Zeth for lån af arme.

Frokostpause med Zeth

Frokostpause med Zeth

Var det bare det? Ja. Til gengæld skulle der være en særlig hilsen om en ugen. Der vil varmegraderne nok også være anderledes. Alt godt indtil da.

 

Følg med på Facebook – det er gratis i dag. Og foregår lige her.


 

 

 

Pin It

You may also like

 • Christian

  Til billede nummer 1:

  “En fucking skandale. FUCK-ING skandale! Med det her svinenummer sætter Anne Linnet en stor fed flourescerende cirkel omkring det faktum, at hendes eneste bidrag til dansk kulturarv er en talentløs skamplet engang i 70erne med sådan noget larmende lebbelort som min mor kunne finde på efter hendes skilsmisse. h0m3boy-Han$$ er – undskyld mig – et forpulet nullitet, en tom tønde, form uden indhold, en musikalsk lusepuster, og hans sejr har INGEN berettigelse whatsoever. Og til seerne: I er et bundt lallende fucking amatører. FARVEL!!” raser Blachman inden han haster ud gennem VIP-gaten, hvor en hvid Hummer-limousine fyldt med opstemte matrosdrenge står klar til den skaldede dommer.

  h0m3boy-Han$$ tager dog optrinnet med et smil. “Ja ja, det er bare MC Blach i en skallepande. Han er sgu alligevel en fallos … falle … hvad fuck hedder det … okay, fuck det. Nu skal den bare have gas!” bedyrer den charmerende X-Factor vinder, der med sin rapversion af Marquis de Sade-klassikeren “Hils Din Mor” gjorde rent bord og stjal sejren foran Blachmans favorit, akustiske Thilde der går i syvende klasse på efterskole i Vestjylland og har imponeret med melankolske, luftige ballader.

  Hvordan skal sejren fejres? “Vi popper panje hele natten!” griner h0m3boy og hiver en flaske gul enke frem. “Ej okay, det’ gas. Det er bare Faxe Kondi. Man er vel fra Hundige, ik’…” beroliger rapperen, der har et stramt program at se til de kommende uger: Allerede nu er der stor efterspørgsel efter rapsensationen i storcentre fra Amager til Frederikshavn, ligesom landets kræmmermarkeder også har meldt deres interesse i at ’se giraffen’, som de siger.

 • nicolaiklingenberg

  Sikke en kommentar. 🙂 Den stammer vist fra TV?