Home Kluns, grej og grooming Læserfordele hos DemoCratique Socks & Wristchronology.com

Læserfordele hos DemoCratique Socks & Wristchronology.com

written by Nicolai Klingenberg 24. marts 2013
Pin It

Glad for fordele i form af fri fragt? Eller femten procent rabat? Herligt. Det handler om sokker, urremme, gode historier og høj kvalitet. Forskellige produkter? Så afgjort! Brugbare? Helt og aldeles. Bliv klogere på tiltaget i dagens historie.

Hjemmeklistret? Muligvis. Men det kommer dig til gode.

Hjemmeklistret? Muligvis. Men det kommer dig til gode.

Skal jeg pege på en hadegave nummer som barn, så må det være sokker. Det var helt og aldeles skuffende, når papiret røg af, og der lå et par fod-etuier og kiggede ligegyldigt på en. Omend sokker ikke florerer på listen over top ti drømme, så kommer vi ikke udenom, at de er ganske væsentlige. Og at udbuddet er enormt. Jeg var til et møde med en gut, som etablerede Democratique Socks tilbage i 2011 – året efter var første kollektion på gaden. Og i dag handles sokkerne i Europa, USA, Australien og Japan.

df

Tilsæt en brougue sko, og du er good to go

Sokkerne produceres i Europa, og tanken var, at et spottet hul – ikke i sokken men – i markedet skulle lukkes med konceptet, hvor man lovede højeste kvalitet i segmentet til fornuftige priser. Nuvel – det kan lyde som en floskel, men jeg blev udstyret med et par, og den kraftige variant må betegnes som svært behagelig.

Polka til en tango?

Polka til en tango?

Vi kan vel også nemt blive enige om, at tanken falder på sokkerne, hvis man giver bukserne et opsmøg. De gamle Disney sokker med “sjove” motiver er kasseret for længst, men derfor må det stadig godt se ordentligt ud, og lur mig, om du ikke kan finde et par par, der tiltaler dig.

Snapshot fra online biksen

Snapshot fra online biksen

Lad os ikke gøre det mere kompliceret. Det er ingen fest at handle sokker, men nu kan du få dem sendt fragtfrit til døren, hvis du bruger koden “mypleasuredk“. Tilbuddet gælder de næste 12 måneder, og samtlige designs er i øvrigt danske.

Bestil sokkerne her www.democratiquesocks.com/shop
Brug koden “mypleasuredk“, og du får dem fragtfrit leveret.

 

Fra fødder til håndled. Vi skal til uret, som nemt kan få fornyet sit liv og look med en ny rem. Mit bedste – og eget foretrukne – eksempel skal findes i udskiftning af en halvkedelig sort, slidt læderrem til mit Angelus ur, som i stedet blev udrustet med en orange laban. Helt nyt liv – og mange forespørgsler fra nysgerrige, der spottede remmen.

Kong Gulerod a la Hirsch.

Kong Gulerod a la Hirsch.

I forbindelse med at Wristchronology.com er blevet officiel online forhandler af Hirsch remme, bydes der på 15 % i rabat på alle ordrer, der måtte afgives i webshoppen frem til og med den 1. maj.

Mere til en klassisk brun? Fås sågar med forgyldt spænde, hvis det skulle være...

Mere til en klassisk brun? Fås sågar med forgyldt spænde, hvis det skulle være…

Man kan sit kram hos Hirsch – og det har man kunnet længe. Firmaet blev til i 1765, hvor fokus var lagt på læder. 180 år senere – i 1945 – blev den første urrem lavet, og gildet har fortsat lige siden. Ur-huse som Panerai og Omega har benyttet Hirsch som remproducent, og det samme har Georg Jensen.

Håndværksmæssige traditioner by Hirsch

Håndværksmæssige traditioner by Hirsch

Afslutningsvis skal det nævnes, at min orange rem til Angelus uret ikke er fra Hirsch. I selv samme linje skal det også tilføjes, at remmen så småt er begyndt at være slidt. For slidt.

Bestil din rem her www.wristchronology.com/product-category/straps/hirsch/
Brug koden “my pleasure“, og du får 15 % på alle ordrer.

 

Pin It

You may also like

  • Anders Damm Gastromand

    Hvor skal koden indtastes hos Wrist…? 🙂

  • nicolaiklingenberg

    Der skulle gerne komme et felt frem, efterhånden som ordren skrider frem? 🙂

  • Kong Twix

    Hej Anders,     for at aktivere rabatten skal du i “Cart” vælge “View Cart” i stedet for “Checkout”
    – her vil det være dig muligt at skrive rabat koden ind i kupon feltet og således modtage din rabat.

    Bedste hilsner

    Joe Henningsen
    CEO WristChronology ApS

  • Kong Twix

    “View Cart”

  • Anders Damm Gastromand

    Tak.

    Der sker dog intet når jeg trykker på apply. Burde prisen ikke ændre sig eller?

  • Anders Damm Gastromand

    Og kan det passe, at det ikke er muligt at betale online? 🙂

  • Kong Twix

    Hej igen Anders,

    Det er korrekt at vi ikke har onlne betaling – istedet modtager du en faktura når du har afendt din bestilling – for os er faktura mere for gentlemens end Visa betaling. Husk at rabat koden er “My-Pleasure” skriver du det ind og trykker apply er der ingen problemer med at udløse rabatten.

    Bedste hilsner

    Joe Henningsen
    CEO WristChronology ApS

  • Kong Twix

    Prisen ændre sig i denne rubrik. – Tak for dine kommentar Anders – det giver stof til eftertanke mht. metode for bestilling!

  • Anders Damm Gastromand

    Jeg får “Coupon does not exist” – både med den kode Nicolai har angivet og den du har skrevet ovenfor:)

  • Kong Twix

    Hej igen Anders,     Har haft vores teknikker til at gennemgå siden – og må erkende, at der er desværre problemer med at udløse rabat på enkelte af produkterne. Vi arbejder på problemet og udbedre disse i løbet af dagen.

    I mellemtiden kan du bestille jf. normal procedure og din rabat vil blive fratrukket på fakturaen du modtaget efterfølgende. + lidt ekstra for besværet;)    Endnu engang tak for din henvendelse – det betyder meget for os.

    Bedste hilsner

    

Joe Henningsen

    CEO WristChronology ApS

  • Anders Damm Gastromand

    Ok. Tak for svar.

    8. gang blev lykkens gang:)

    I bør nok se på formuleringen “cash upon delivery” da den havde “skræmt” mig væk, havde jeg ikke haft muligheden for at dialogen herinde.

  • Anders Damm Gastromand

    Jeg har endnu ikke modtaget min vare. Skal jeg være bekymret? 🙂

  • nicolaiklingenberg

    Der skulle være et svar til dig i din e-mail. 🙂