Home Pindemadder Reminder – vintageure og cocktail på The Vault nu på fredag

Reminder – vintageure og cocktail på The Vault nu på fredag

by Nicolai Klingenberg

Eventen på fredag er for længst blevet en realitet – tilmeldingerne bliver ved med at strømme ind, men vi har rokeret lidt rundt på løjerne, så der er plads til flere. Du er selvsagt mere end velkommen, hvis du ikke har meldt dig til. Det er stadig gratis – og du kan fint tage en ven under armen. Og et lækkert ur på håndleddet. Der bliver i øvrigt trukket lod om et særligt kort til The Vault samt et vintageur blandt alle gæsterne…

Det er her, der skal skåles og kigges på ure - velkommen til The Vault.

Det er her, der skal skåles og kigges på ure – velkommen til The Vault.

Vi begynder klokken 17, og kom endelig til tiden. Der er nemlig gratis velkomstcocktail, som teamet fra The Vault ryster sammen til dig.

Adressen er Lille Kongensgade nummer 16, og “boksen” ligger lige over for Magasin. Der er indgang gennem den store, sorte port – kig efter den røde løber og den laksefarvede ringeklokke (det lyder mere maskulint end den lyserøde ringeklokke).

Det er her, du ringer på...

Det er her, du ringer på…

Under selve arrangementet er der to “præmier” i spil. The Vault trækker lod om et “Business Card”, der fremadrettet giver fri entre for kortholderen samt tre gæster hver fredag og lørdag. Og udenom køen i øvrigt.

Kortet giver dig adgang til et og andet på The Vault

Kortet giver dig adgang til et og andet på The Vault

Wristchronology.com har smidt et Vintage Rado Green Horse (Date) i stålkasse på NOS 18mm Hirsch Camel Grain (No allergy) rem i spil. Værdien er 4.200 kroner. Uret et netop blevet renset og serviceret og er i er absolut perfekt stand. Værkets stand er, som den dag, det forlod fabrikken. Hvordan du kan blive den heldige vinder, får du at vide på selve aftenen, men tag gerne et kamera eller en smartphone med et kamera med…

Ur-præmien - i kasse og i øvrigt nyserviceret.

Ur-præmien – i kasse og i øvrigt nyserviceret.

Tilmeld dig på nk@my-pleasure.dk – oplys venligst navne på deltagere, og om I vil have sushi med for 100 kroner pr. person.

You may also like

1 comment

Kim S. 9. marts 2013 - 14:38

Tak for i går – fint arrangement, men synes der blev lukket “lidt” for mange mennesker ind i forhold til stedets størrelse, samt at belysningen ikke komplimenterede de ellers rigtig flotte ure fra Wristchronology.com

Sluttede aftenen af med middag på Mash og cocktails på Strøm, The Jane og Balthazar – alt i alt en rigtig god fredag

Håber du laver lign. arrangement en anden gang

God weekend

Hilsen
Kim S.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk