Home Kluns NN07 blazer med mindre genistreg

NN07 blazer med mindre genistreg

written by Nicolai Klingenberg 3. april 2013
Pin It

Det handler om ekvipering. En NN07 blazer af den uformelle slags. Den nærmer sig, hvad man vil kalde “unconstructed” – altså med en forholdsvis løs pasform. Så langt, så godt. Men beklædningen rummer mere end som så, og det faktum krævede et par linjer. Og fotos.

Hvad er nu det - og kan man skifte knapperne ud? (Det er en blazer - og ja)

Hvad er nu det – og kan man skifte knapperne ud? (Det er en blazer – og ja)

Modellen hedder Hendrik på hjemmesiden, mens der står Hendrix inde i selv jakken. Det er ikke det, der er det geniale, men derimod det faktum, at knapperne sidder på ringe, så de kan skiftes ud. Som du kan se herunder, kommer den som “standard” med mørke metalknapper – fint nok.

Giv den eventuelt et opsmøg

Giv den eventuelt et opsmøg

Bærer du fra tid til anden blazer med metalknapper, som åbnes og lukkes, vil du vide, at metaller skærer i trådene og lidt efter lidt, går tråden itu. Så skal der sys. Med mindre man – som NN07 – har været krea og monteret knapperne på små metalringe.

Mørk, metallisk og diskret

Mørk, metallisk og diskret

Såvidt så godt. Det skal siges, at jeg længe har været på jagt efter en blazer med “guldknapper”, og jeg fandt da også en efter længere tids søgen, som jeg er begejstret for. Den er tæt på sort. Og mere formel end NN07 blazeren.

Og således skifter du knapperne...

Og således skifter du knapperne…

Og er du glad for det gyldne snit, vil du klappe i dine hænder, når du erfarer, at NN07 Hendrik/Hendrix kommer med et sæt ekstra knapper, du selv kan skifte. På ganske kort tid. Og uden nål og tråd.

Gyllene tider - nu også som knapper.

Gyllene tider – nu også som knapper.

Det skal også nævnes, at knapperne i ærmerne ikke er smidt på for syns skyld – du kan nemt knappe op og give ærmerne et let opsmøg – for eksempel med en T-shirt under blazeren eller en halv åben skjorte. Det er op til dig selv, men kan vanligvis ikke anbefales på en mere formel blazer, hvis du spørger mig.

Gone golden...

Gone golden…


Glad for ekvipering? Besøg kategorien her

Pin It

You may also like