Home Automobiler Ferrari F430 Spider – en italiener ser rødt på Solkysten

Ferrari F430 Spider – en italiener ser rødt på Solkysten

by Nicolai Klingenberg

Vi skal sydpå. Til Puerto Banus. Den spanske solkyst er meget mere end sangria, spritstive og kvabsede engelske teenagere, for klimaet indbyder til det meste, der har relation til det topløse. Yndige kvinder lader hynderne galopere frit, og så lever de åbne biler under de bedste betingelser. Spænd selen, skærp høresansen, og kør med i dagens video, som er skud i en Ferrari F430 Spider.

De gode ture begynder gerne i havnen...

De gode ture begynder gerne i havnen…

Vi sidder lavt. I lyse, velduftende lædersæder, som smyger sig til kroppen på den helt rigtige måde. Lidt musik på spillen, som nemt overdøves, når højrefoden giver hesten havre. Lyden er sublim. Der trækkes ind, når man nærmer sig bag fra. Ikke fordi der nødvendig køres hurtigt, men fordi folk gerne vil have et glimt af de smukke linjer og den sublime lyd. Really? Ja. Tryk på play, og kør med i klippet herunder.

Efter et par kilometer på motorvejen, drejede vi udenbys. Et smuk og delvist frodigt bjergområde udgjorde nærområdet, og små, snirklede bjergveje lagde op til en helt anden kørsel. Vognen synes dog som klæbet til vejen, og smilet sidder stadig på mundvigen, når jeg tænker tilbage og ser videoen. Tak for turen, Martin.

sdfds

Et flygtigt skud af både scenarie og genkendelige Ferrari deltaljer

 

Vild med biler? Så kør med her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk