Home Ure Omega Bullhead og andre 2013 nyheder

Omega Bullhead og andre 2013 nyheder

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Jeg var til te hos kejseren hos Kina, lyder det i en famøs leg for børn. Jeg var til te hos Perchs, hvor agendaen stod på scones, lidt boblevand, en sandwich med laks, men i særdeleshed også nyheder fra Omega – nyheder fra BaselWorld 2013, som var fløjet til landet. Vi skal også se en video med hele to favoritter fra Omegas mand i Danmark, Martin Issing.

Te

Vi begynder med et kig i “salonen”. Urene? De kommer længere nede

Teen var lun, vejret ligeså og fremmødet ganske fint. Lad os begynde med videoen, hvor Martin Issing giver os to ud af de 99 nyheder til mænd, som blev præsenteret på BaselWorld. De levende billeder får du lige her

Diverse coatings har været oppe at vende, og den ene er hårdere end den anden. I dette tilfælde er der dog tale om en keramisk kasse, som er “massiv sort”. Det er en lang proces, hvor alt skal “brændes” i en ovn. Derudover skal vi vide, at materialet krymper omtrent 30%, når det bliver brændt. En udfordring på selv kassen? Ja. Men kronen må være mindst lige så “tricky” – passer de små dele ikke som fod i hose, er uret ikke resistent overfor for eksempel vand…

Omega Speedmaster Dark Side of The Moon

Omega Speedmaster Dark Side of The Moon

Man har af gode grundet hentet hjælp hos søster-mærket Rado, da man gik fra idé til tilblivelse. Hos Rado har man i årtier mestret den keramiske kunnen.

Og bagsiden af "den sorte måned"

Og bagsiden af “den sorte måned”

Var jeg selv røget på sådan en Speedmaster? Jeg vil ikke mene det – primært på grund af, at jeg ikke er til de sorte sager, men se nu bare, hvad der også var i spil: En anden Speedmaster med langt mere finurlig – kald den poppet, hvis du vil – skive.

Mums

Mums

I videoen så vi tre “Bullheads”

Endnu en tyr

Endnu en tyr

Omega Seamster Aqua Terra er blandt andet blev udvidet med en day-date – altså en visning af både ugedag og dato. Klassisk elegance i stål. Værsgo.

sdf

sdf

Det ville være ganske omsiggribende at gennemgå de næsten 100 nye kreationer, og det skal da også nævnes, at nogle nyheder er større end andre – bogstaveligt talt. I nogle tilfælde kan der være tale om en større diameter på urkassen. Altså en mindre, større nyhed, hvis det skal formuleres lidt skævt.

Kassenyheder til mænd - og alle fra Omega

Kassenyheder til mænd – og alle fra Omega

Close-up af Omega Seamster GMT. Fræk orange pil, som vi også kender fra et andet mærke…

Omega news 2013-6

Fin sammensætning på farveskalaen

Min egen ydmyg samling mangler – efter min egen mening – en hel del. Kommer tid, kommer ure. Men et af de ure, jeg gerne så i min samling er den legendariske Speedmaster. Ny eller gammel? Hm. Begge dele tænker jeg.

Speedmaster nyhed med fræk lænke: Sppedmaster ´57 Omega Co-Axial

41,5 millimeter er diameteren kommet op på. Og så det Co-Axiale værk, som ikke findes i det originale – det raffinerede værk kom til for under ti år siden og dets konstruktion nedsætter friktion og slidtage, hvilket også skulle forlænge tiden mellem service.

Rotor helt ud til kanten

Rotor helt ud til kanten

Tag tyren ved hornene...

Tag tyren ved hornene…

Pin It

You may also like

3 comments

Anton Sachse 27. maj 2013 - 22:38

Fed artikel og super fede ure.

Må indrømme at jeg heller ikke er til de “sorte sager” Men Omega urer har jo altid mange gode alternativer, Har altid været helt forelsket i de orange Planet ocean modeller.

Reply
Tim Mai 28. maj 2013 - 00:12

Fed artikel og fotos!

Reply
nicolaiklingenberg 28. maj 2013 - 09:44

Tak for allervenligste feedback.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk