Home Automobiler Tilbageblik på Gumball 3000 i København

Tilbageblik på Gumball 3000 i København

by Nicolai Klingenberg

Indrømmet. Jeg var ikke på pletten, da bilerne indtog gaderne. Jeg så i stedet et par af dem, da jeg og to gode venner tog til Operaen. Til gengæld fik jeg tilsendt herlige skud fra Linde Werdelin, som sad på håndleddet hos den professionelle skiløber Jon Olsson. De fotos får du i dag – sammen med en række skud fra festen og et uddrag fra en dialog omhandlede Chippendales.

Det var her, det skete. Og i dag kigger vi tilbage.

Det var her, det skete. Og i dag kigger vi tilbage.

Hvis man ikke kender al verden til København og kommer fra udlandet, så er jeg ganske sikker på, at de, der måtte have gæstet byen den 18. maj, har fået et sublimt indtryk af vores herlige hovedstad – i hvert fald, hvis de var i området omkring Amalienborg og Operaen.

Klingenberg, Berner og Andersen

Klingenberg, Berner og Andersen

gumball 3000 copenhagen-12

Smukke omgivelser

Her var en række velklædte gæster i alle aldre mødt frem – årsagen var jubilæumsfesten i Operaen. Nuvel – alt skal ikke være en fest, men vejret gjorde så sandlig også sit til, at “alt var godt” rent visuelt.

All right, du skal ikke snyde for en af de herlige biler.

All right, du skal ikke snyde for en af de herlige biler.

Vistnok fra Finland...

Vistnok fra Finland…

Med lidt mønter i lommen gik turen over havneindløbet. Ikke med VIP RIB båd. Men med en af turbådene. Jeg nævner det med mønterne i lommen, da der selvsagt skulle forfriskninger til, men det skulle vise sig, at baren var fri. Hele aftenen. Med flere hundrede gæster, vil jeg mene, at det var et særdeles venligsindet og stort tiltag. Tak for kaffe. Og sjusser.

Maximillion Cooper

Maximillion Cooper

Et forsøg på at være morsom faldt i særdeleshed til jorden, da de tre gæve gutter indledte en samtale med et par yngre piger, der kort fortalt lød som følger:
Os: Nå, hvem er I så?
De unge: Jamen, vi er familie med X, som har inviteret os med. Men hvad laver I egentlig?
Os: Vi er en del af Chippendales…
De unge: Nå? Det der tøjfirma, eller…?
Os:

Klassisk opvarmning om man vil.

Vi tager musik ovenpå den dialog…

Ak ja, det er muligt at de omtalte dansedrenge med polerede brystkasser, clip-on manchetter og langt, fønet hår kunne have trukket sultne blikke eller høj latter i 90’erne. Måske det kræver, at man var født, da de var aktuelle, før man kan se det underholdende i ovenstående dialog.

En glad mand.

En glad mand.

Men all right – der skal være plads til alle. Og det var der. Og ret beset var det nok de yngste blandt gæsterne. Der var også blevet plads til ure. Fra Hublot. Jeg må tilstå at fænomenet med de talrige limiterede modeller er ved at tage overhånd. Jeg kan ikke se fidusen i at have et Usain Bolt ur – eller en Manchester United edition. Men solgt det bliver de altså.

Hublot trio

Hublot trio

Tiden gik. Pludselig var der virak på scenen. Og ramasjang. Sangerinden EVE var sørme ankommet – om det var i anledning af 15 års jubilæet for Gumball 3000 eller blot fordi, hun er en ven af huset, skal jeg ikke kunne sige, men hun var i den grad med til at sætte skub i dansegulvet. Overetagen var åben og indtaget af vigtige gæster – men festen foregik på gulvet.

EVE og en smartphone

EVE og en smartphone

Hænderne i vejret og hopla på gulvet

Hænderne i vejret og hopla på gulvet

Og så var der noget med Linde Werdelin? Det kan du tro. Dagen derpå – søndag morgen – fortsatte løjerne ved Rådhuset, hvor løbets start skulle skydes i gang. En efter sigende forsinket og lettere vindøjet David Hasselshof fik vinket løbet i gang, mens EVE og Xzibit havde sørget for kendisoptræden af den ene og anden slags. Mere roligt, men mere horologisk gik det til, da Jon Olsson og Morten Linde flashede herlige klokker fra – jeps – Linde Werdelin.

Jan Olsson og Morten Linde

Jan Olsson og Morten Linde

Jon Olsson ejer et Linde Werdelin SpidoLite II Tech, men den professionelle skisportsmand er mindst ligeså glad for biler. Han er med i Gumball for tredje gang og han stiller op i en specialbygget superbil, der går under navnet #Rebellion R2k. Vogntøjet er i øvrigt designet i samarbejde med den tidligere Development Manager hos Koenigsegg.

Racing style...

Racing style…

Jon Olsson med SpidoLite II Black Gold

Jon Olsson med SpidoLite II Black Gold

Om man vil kan man nemt drage en parallel til to omgange “unikt” i form af ur og vogn. I hvert fald er både ur og bil i letvægtsklassen. Det forlød desuden at Mr. Olsson bar et Linde Werdelin SpidoLite II Tech om lørdagen Saturday og et SpidoLite II Black Gold om søndagen.

Var det noget med en særlig bil? Så er den her...

Var det noget med en særlig bil? Så er den her…

Linde Werdelin SpidoLite II Tech Green

Linde Werdelin SpidoLite II Tech Green


Skal du have flere fotos? Så følg med på Facebook her


 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk