Home Leffe Time to say goodbye. Og skål.

Time to say goodbye. Og skål.

by Nicolai Klingenberg

Et samarbejde er ved at nå sin finale. Finalen er faktisk i dag. Det omhandler Leffe, og i dag runder vi af. Det fejrer vi med et kig i bakspejlet på nogle af de løjer, der har passeret My Pleasure i Leffe regi.

Det har handlet om Leffe - og passioner...

Det har handlet om Leffe – og passioner…

Først og fremmest blev vi klogere på øl i særdeleshed. Det var via Bjarke Bundgaard, som jeg havde en god, lang samtale med. Samtalen blev nedfældet i ord, og det kom der en artikel ud af. Den fortæller os blandt andet, at København nok ikke havde været, hvad den er i dag, hvis ikke det var for øllet. Og hvordan var det lige med øl og barsel i gamle dage? Det kan du læse her

Bjarke

Bjarke har har en viden som få – og så formidler han den aldeles indlevende og underholdende

En folder blev til. En omgang hyggelæsning kunne nydes på caféer overalt i landet – eventuelt alene eller i selskab med en ven eller veninde. Og en blondine eller en brunette fra Leffe. Folderen rummede et og andet med relation til caféer. Og passioner. Se selv her

Trykte passioner

Trykte passioner

Personligt var jeg rigtig glad for de film, der blev skudt til My Pleasure. Vi indlogerede os på hotel, samtalte for rullende kameraer og blev klogere på fem herlige personligheder og deres store passioner. Du kan genopleve samtlige film her

De involverede fra filmene

De involverede fra filmene

En herlig samling læsere bød ligeledes ind med deres passioner. Passionerne kan du se her. Samtlige indsendte bud var med i præmiekassen, som indeholdt pladser til en middag på Restaurant No 1, hvor øl og passioner var omdrejningspunktet. Der blev også skudt en strimmel film til aftenen, som du kan genopleve her

Den allersidste dag i april - en middag på No 1

Den allersidste dag i april – en middag på No 1

Det var ordene. Men også billederne, pamfletten og filmene. Jeg håber, at du er blevet inspireret – både til at dyrke din egen passion, men også på at blive klogere på de andres. Min passion er ord. Men det skulle der vist ikke være nogen tvivl om.

Følg med på Facebook

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk