Home Panelet Tor Andersen guider til bedre resultater: Løb længere!

Tor Andersen guider til bedre resultater: Løb længere!

written by Nicolai Klingenberg 21. maj 2013
Pin It

Første konkrete indlæg i “Panelet” får du i dag. Vi begynder med Tor Andersen, der har skudt en kort video, der gør os klogere på den nok så populære træningsform, løb. Tak til Tor, som tager over herfra.

Hvad Søren? Nej. Det er Tor. Og i dag giver han videotips til bedre løbepræsentationer!

Hvad Søren? Nej. Det er Tor. Og i dag giver han videotips til bedre løbepræsentationer!

Så blev det endelig sæson til at løbe udenfor – noget mange af os har ventet tålmodigt på.  Skal du i gang med din løbetræning, er det den perfekte årstid at starte op på, og de fleste, som løber regelmæssigt, har allerede været ude på en del ture i det fri. Udfordringen for mange kan dog være at kunne løbe langt – og at kunne løbe lidt længere for hver gang. Her kommer et brugbart tip til alle løbere – både nye som gamle.

Altså: Den bedste måde at forbedre din udholdenhed er ved intervaltræning – det vil sige, at du undervejs på dit løb sætter tempoet op i for eksempel 30 til 60 sekunder og efterfølgende løber videre i dit normale tempo. Dette gør du flere gange undervejs! Ved at variere dit løbetempo, opnår du både en forbedret udholdenhed, men også en øget forbrænding. Hvis du vil rykke dig og altså kunne løbe længere, er du nødt til at flytte dig væk fra din ”normale” løbe-komfort-zone.

Prøv det af det de næste tre-fire gange du løber, og jeg garanterer dig for, at du vil kunne mærke en ændring i din udholdenhed.

Et ældre "skud" fra en af mine (Klingenberg) egne efterårsture. Når formen er bare nogenlunde, vil din begejstring for løbet kunne trækkes til alle årstider...

Et ældre “skud” fra en af mine (Klingenberg) egne efterårsture. Når formen er bare nogenlunde, vil din begejstring for løbet kunne trækkes til alle årstider…

God løbetur og vi ses snart til mere træning!

Tor

Det skal nævnes, at Tor kan bookes til personlig træning, løbefifs og andet motionsrelateret. Fang ham på tor@tojacph.dk

Pin It

You may also like