Home Depeche Ulrik Jantzen – om blandt andet at skyde kvinder, spise mad og misse et fly

Ulrik Jantzen – om blandt andet at skyde kvinder, spise mad og misse et fly

by Nicolai Klingenberg

Dagen i dag byder på fryd for øjet. Både i form af kvinder, men også i form af en ny kategori. Kategorien hedder Depeche – du ved, sådan en sag, man sender videre. Første mand i kategorien er Ulrik Jantzen, som er partner hos Das Büro, og han gør os i dag klogere på sit job, som handler om at fotografere et og andet. Blandt andet pæne ting.

Dagens mand i blitz-sovs. Og i cabriolet. Ulrik Jantzen.

Dagens mand i blitz-sovs. Og i cabriolet. Ulrik Jantzen.

Ulrik – hvad er det bedste ved at fotografere afklædte”¦ modeserier?
– Det fede er jo resultatet – og lige præcis det faktum, “fashion” skabes i team: Alt skal “spille – det kræver det rigtige team med stylist, den rette makeup, assistenter og selvfølgeligt en model og en god location. Det er super vigtigt med en god stemning på settet – når det er sagt, er det fedeste alligevel, når man er i gang og i selve session har en særlig intens synergi med modellen; man kan mærke, at det bliver fedt. Det handler om at momentet skal have nerve og være noget særligt.

Saseline. Og noget pænt under... sengetøj.

Saseline. Og noget pænt under… sengetøj.

PS: Du kan besøge Saselines blog på Blog.Saseline.com, hvis du lyster

En mindeværdig oplevelse fra et shoot?
– Jeg kan husk jeg skulle på et shoot for magasinet LA i Nice – og jeg havde et uheld på vej i lufthavnen. Alt var kaos, jeg kom ikke af sted og måtte tage et fly en dag efter. Vi skød som vilde og fik to fede serier i kassen på kun to dage. De sidste fotos tog vi en time før vores fly fløj hjemad igen. Stressende, men alt i alt var det en fed process, hvor alle i teamet gav sig 100 %, og det gav resultater!

En tur i karrusellen...

En tur i karrusellen…?

Hvornår er fashion fedest?
– På dansk jord når man ser det i S-magazine – det sparker røv, som man siger på Fyn.

Og hvornår er fashion fesent?
– Fashion er sløjt, når man ser det i “Alt for Dullerne” eller andre spelt-mors magasiner, hvor det af og til kan optræde som gabende kedsommeligt og ligegyldigt.

hat

Hat og nydelig stol

Hvilken kvinde ville du helst fotografere?
– Jeg er jo en popdreng, såååååeh… Scarlett Johansson!

Tre hurtige til Ulrik:

Hvad byder resten af din uge på?

– Jeg skal i gang med et større shoot til Hummel. Derydover har vi en stribe magasinportrætter, jeg begynder på i dag. Når der er fri, skal jeg lege med min fire unger og evt lufte min gamle SL’er Mercer for første gang i år, hvis der er sol på himlen.

Hvor har du sidst spist et godt måltid ude?
– ERA ORA! Jeg var der for nogle uger siden, og der er tale om et skønt udansk sted med god stemning og fantastisk mad og vino.

Hvad drømmer du om for tiden?
– I den praktiske del af drømmeverden: At der kommer styr på den fandens Lockout (det kom der – vi har blot ventet på ledig plads på My-Pleasure.dk), ellers kunne jeg godt bruge bare en smuttur med min frue til Barcelona – elsker den by og hende, så det er et godt match!

—-
Depechen er sendt videre – hold fast indtil næste levende fotograf viser sine skud frem… Har du en idé til endnu en kategori til depechen, så skal du være mere end velkommen til at sende et par tanker til nk@my-pleasure.dk

Besøg My-Pleasure på Facebook her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk