Home PindemadderBobler Vind kølige flasker Gran Viña Sol fra Torres

Vind kølige flasker Gran Viña Sol fra Torres

by Nicolai Klingenberg

Fyraften. Men gerne med kvinder, hvis du forstår sådan en. I mødes på en solskinsbelyst bænk, på stranden eller i en park – enten to eller en gruppe. Måske skal I i sommerhus. Eller også skal i bare fejre venskaber og det gode vejr. Der må gerne komme lidt i glasset, og hvis du selv har disse, har vi muligvis det, du kan skænke op med. Det er med andre ord konkurrencetid igen.

Vinen, du kan vinde, er spansk, stammer fra Torres og omgivelserne ser således ud...

Vinen, du kan vinde, er spansk, stammer fra Torres og omgivelserne ser således ud…

Indrømmet – en af sommerens laster er kølig hvidvin. En tidlig aften-buzz, gode samtaler og at kigge en ven eller bedre halvdel i halv-våde øjne, mens du føler, det hele bare er fantastisk.

Den tredje gik i dørken...

Den tredje gik i dørken…

Vi har 12 flasker vin i puljen, så der skulle være til en rum tid med tosomhed og Torres, eller blot et brag af en aften med flere gæster. Eller til noget spiseligt – vinen er nemlig ideel til østers, røget laks, skaldyr og andet fisk. Huset Torres? Det kan spores tilbage til 1870, hvor Spanien ikke engang var kendt for Solkysten. Til gengæld er Torres i dag kendt i mere end 120 lande, hvor vinen sælges.

Præmien. Gang antallet med fire - og fratræk vindueskarmen.

Præmien. Gang antallet med fire – og fratræk vindueskarmen.

Tak-tak, men jeg vil gerne deltage – hvad skal jeg høre?
Du skal skyde et foto – eller finde et frem fra gemmerne – der har relation til sommeren og/eller det gode liv. Og du må gerne være kreativ. Det kunne være en sommerpige. En udsigt. En solnedgang, en badestrand eller noget, du selv hitter på. Og ja – du skal selv have taget fotoet.
*
Hvor er det nu, jeg sender fotoet til?
Du sender det til nk@my-pleasure.dk
*
Men hvor længe kører konkurrencen?
*
Vi tager imod fotos til og med søndag den 2.juni.

 

OTLOV (Oplysning Til Læserne Om Vinen)
Skulle du ikke være så heldige at vinde vinen – eller magter du ikke at deltage – kan den erhverves hos udvalgte Superbest butikker, Spar butikker og hos Salling. Præmiesummen har en værdi på lidt over tusinde kroner.

Sådan ser den omtrent ud på hylderne.

Sådan ser den omtrent ud på hylderne.

Du kan blive klogere på smagsnoter og druesammensætning lige her.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk