Home Rejser Concordia Gala – den dekandente Gatsby kommer til Marbella Club

Concordia Gala – den dekandente Gatsby kommer til Marbella Club

by Nicolai Klingenberg

Skulle du husere på Solkysten omkring den 20. juli, og er du samtidig begejstret for smukke omgivelser og en alt andet end vanlig fest, så er årets Concordia Gala ganske givet noget for dig. Bind din bowtie, og fest med i en god sags tjeneste.

So where do you summer this year...? Et skud fra sidste års fest. Eller Gala.

So where do you summer this year…? Et skud fra sidste års fest. Eller Gala.

Gennem årtier har den nok så omtalte matrikel samlet godtfolk fra alle verdensdele, og en nylig ombygning tyder på, at “club’en” lever i bedste velgående. En nok så omtalt frokost, et stolt personale og en sublim beliggenhed er en ting – en helt anden er den årligt, tilbagevendende Concordia Gala, som i år har The Great Gatsby og de tossede 1920’ere som omdrejningspunkt.

Programmet? Lige ud af landevejen – eller alléen: Cocktailreception, middag, musik, dans og en luksuriøs tombola. Eller lodtrækning om du vil. For at matche filmens årti, har man fået en mindre, men garanteret eksklusiv opstilling af 20’er vogne ved ankomstområdet, mens Potato Head Jazz Band (dem kender jeg så ikke) vil servere 20’er inspireret jazz.

En venlig save the date...

En venlig save the date…

Virakken løber af stablen i Villa del Mars enorme have – en villa, der også er blevet istandsat, og som ligger på hotellets område. Og vandet ligger i en afstand, som en vildfaren champagneprop nemt kan tilbagelægge. Forvent mere end 300 gallaklædte gæster i 20’er ekvipering, fyrværkeri, klapsalver og kinddans. Tombolaens præmier tæller hverken plysdyr eller sjove hatte, men i stedet en Louis Vuitton taske og en Londontur med overnatning på Savoy Hotel.

Middags moment - alt er under åben himmel. Og her er man ikke ræd for vejrskifte

Middags moment – alt er under åben himmel. Og her er man ikke ræd for vejrskifte

Prisen for den dekadente grisefest? 300 euro pr. snude – og alt overskud går til kampen mod Aids, som har været Concordias fokus de sidste 17 år. Skal du have en ekstra shiny prik over i’et? Alle tiders. Tiffany & Co. er på pletten fra den 18. til 20. juli, hvor flere af biksens kreationer kan nydes. Og få kan købes.

Passende halsekvipering til kvinderne.

Passende halsekvipering til kvinderne.

Skal du med? Eller vil du vide mere? Så send en engelsksproget email til info@concordiamarbella.com eller besøg hjemmesiden www.concordiamarbella.com

Jeg havde fornøjelsen af at deltage sidste år. Det er muligt, jeg har festet vildere, men jeg mindes ikke smukkere omgivelser og et mere ekstravagant, men svært behageligt arrangement. Forvent modne gæster i øvrigt.

Forvent

Det er måske ikke lige de gæster, du møder på en vanlig weekend i byen, men jeg lover, du vil huske aftenen…


Du kan genopleve sidste års Concordia Gala her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk