Home Tech Jacob Kampp Berliner – en mand med idéer

Jacob Kampp Berliner – en mand med idéer

by Nicolai Klingenberg

Jeg begejstres over kreative folk. Det ved du med garanti, hvis du har lagt vejen forbi My-Pleasure.dk mere end en gang. I dag handler det om en sponseret video – det lyder måske frygtelig tørt, men det er det ikke. Derfor har jeg også valgt at vise den. Det handler nemlig om en kreativ sjæl. Og en mobilproducent ved navn Samsung, som præsenterer deres senest model, Galaxy S4, på absolut sober vis.

Dagens mand i still foto form. Forvent levende billeder senere.

Dagens mand i still foto form. Forvent levende billeder senere.

Manden du møder om ganske få linjer, er Jacob Kampp Berliner. Han og en kompagnon eller partner om man vil, havde en idé om at skabe noget, de ikke kunne finde. I stedet for at ærgre sig, tog de selv initiativet til at skabe det, der manglede.

Jacob er involveret i virksomheder som Soulland, Fake Diamond Records, Gallery Steinsland Berliner, Café Granola og Nordic Power Trading. Hans bemærkning om, at det skal være sjovt at arbejde, kan jeg kun tilslutte mig. Well done, Jacob.

Det skal nok passe

Citat fra Mr. Berliner


Følg da for pokker med på Facebook – lige her.


Vil du vide mere om Samsung Galaxy S4, så klik her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk