Home PindemadderBobler Kom til Moët & Chandon Grand Vintage middag på Marchal

Kom til Moët & Chandon Grand Vintage middag på Marchal

by Nicolai Klingenberg

Kunne du tænke dig en dekadent tirsdag? Altså med hele molevitten i form af femstjernet hotel, vintagechampagne og god spise? Super. Nu på tirsdag går det nemlig løs på Hotel d’Angleterre, hvor Moët & Chandon afholder middag i restaurant Marcharls Wine Room.

Se bort fra tilmeldingsdatoen - alt andet holder stadig.

Se bort fra tilmeldingsdatoen – alt andet holder stadig.

Hotellet har få måneder på bagen, og har ud ikke været indenfor, har du muligheden nu. Og du skal vide, at du er mere end velkommen. Det rare personale hos “Den Hvide Dame” fortalte, at man på ingen måde skal holde sig tilbage, hvis man er lidt lækkersulten eller tørstig, når man er i området. Men altså – nu på tirsdag, handler det om en luksuriøs middag.

Vinbaren ved indgangen til Restaurant Marchal

Vinbaren ved indgangen til Restaurant Marchal – det er i dette område, det hele løber af stablen.

En ting er at nyde champagne – en anden er at blive klogere, når en ønolog fortæller om det, der indtages fra glassene. Og en sådan er også på pletten. En dygtig kvinde efter sigende, som hedder Elise Losfelt, og som har sin daglige gang hos Moët. Menu og årgange får du herunder.

    Menu og vine

Menu og vine

Den ældste, der skal smages, er ældre end jeg er. Og det siger ikke så lidt.

Den ældste, der skal smages, er ældre end jeg er. Og det siger ikke så lidt.

Er det noget for dig? Super. Så er det nu, du skal rykke. Send en email til marchal@dangleterre.com – middagen sælges efter først til mølle princippet. Velbekomme! Del gerne indlægget. Så er du en knag.

Følg My Pleasure på Facebook her

 

 

You may also like

0 comment

Tim Mai 9. juni 2013 - 22:12

Du må snart lave et event i Århus 🙂

Reply
nicolaiklingenberg 10. juni 2013 - 08:29

Gerne! 🙂

Reply
Mikkel 10. juni 2013 - 12:51

Hold da op, det ser lækkert ud – men der er jo også et ‘brag’ af en landskamp!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk