Home Grej & grooming Nelson Mandela armbånd og Mads Langer på Toldboden

Nelson Mandela armbånd og Mads Langer på Toldboden

written by Nicolai Klingenberg 16. juni 2013
Pin It

De er til at få øje på. Brands, der støtter op om gode tiltag. For slet ikke at tale om indsamlinger til et og andet. Det er alle gode initiativer. Så langt, så godt. Jeg var på Toldboden, hvor der blev sat fokus på “the Mandela Day Library”. Mere om fonden senere. Du skal nemlig have en video med Mads Langer live – og se det famøse armbånd, som Shamballa Jewels netop har taget ind i deres biks…

En herlig trio - med Nelson nederst.

En herlig trio – med Nelson nederst.

Der er øl på køl, pindemadder på fad og vino hvid og rød i de relativt højstilkede glas. Der bliver sagt hej-hej, trykket kendishænder og vist blegede tænder. Men fælles for alle er, at de her for at støtte op – og selvsagt få lidt publicity og pindemadder. Og tre live numre fra en absolut velspillende og ditto syngende Mads Langer. Lyt bare med her.

Nelson Mandela Day initiativet samarbejder med samarbejder med enkeltpersoner, virksomheder og regeringer – med en fælles front. Det handler om at bekæmpe HIV/Aids over hele kloden.

Stoffer i baren - altså Christoffer

Stoffer i baren – altså Christoffer

Initiativerne – har jeg ladet mig fortælle – inkluderer bedre uddannelse og behandler, og man støtter op ved at erhverve sig et armbånd, som er lavet – i hånden – af lokale sydafrikanere. Al indtjening går til det velgørende projekt, og med “the bangle” (altså armringen) følger et certifikat, samt muligheden for at registrere armbåndet online og efterfølgende følge indtjeningen.

Sponsor skud...

Sponsor skud…

Armbåndet er lavet i flere forskellige materialer – og flere er vist på vej. Prisen? Fra 300 kroner. Det bør også nævnes, at den gode sag er nået bredt ud. Så bredt at præsidenter fra Amerika er på listen over ambassadørerne. De danske ambassadører og flere skud fra eventen, finder du sidst i skrivelsen.

Mr. Mads Langer.

Mr. Mads Langer.

I Danmark er det Shamballa Jewels, som forhandler 46664 armringen – det nummer er ganske særligt, men det kan du læse meget mere om her på hjemmesiden www.46664.dk

 

 

Pin It

You may also like