Home Spottet Shot by Kern – vind en lækkerbisken med sporadisk påklædte kvinder

Shot by Kern – vind en lækkerbisken med sporadisk påklædte kvinder

by Nicolai Klingenberg

Det var uden lethed, da jeg skulle kategorisere denne skrivelse. Den kunne ryge i tryksager. Men også pindemadder – pindemadder er og bliver en lækker lille haps, som man altid kan have lyst til. Således kan det også være, når det kommer til at kigge på pæne ting. Og kvinder. Eller yngre kvinder. Nu kan vinde en bog med fotos af disse herlige skabninger.

hkh

US. Copyright: Richard Kern

For år tilbage faldt jeg over Richard Kern, som er fotografen bag de fotos, vi finder i bogen. Jeg spottede nogle klip, han havde skudt rundt om i verden. Og disse klip omhandlede også det kvindelige køn. Det var Vice.com, som havde lagt internetside til filmene, og der var dømt sober nøgenhed. Richard Kern har i bogen, Shot by Kern, turneret verden rundt for at fotografere kvinder. Unge kvinder. Og gerne med et strejf af “naboens datter” over sig. Det er forlaget Taschen, som udgiver bogen. Vi tager lige en kunstpause i det svenske…

gjk

Sweden. Copyright: Richard Kern

Der er dømt kaffebords bog i lækker kvalitet og med talrige fotos fra 18 lande. Faktisk 300 fotos i alt. Vi tager lige en mellemlanding i Bulgarien… Endda med ghettoblaster.

gugi

Bulgaria. Copyright: Richard Kern

Bogen? Den ser ud som på fotoet herunder. Men du får dit eget eksemplar, hvis du vinder konkurrencen…

gug

Bogen. Den er drøngod.

Inden vi kommer til konkurrenceteamet, tager vi et lille bulgarsk hvil på badeværelset. Læg mærke til både klinker og skæv wc-rulle.

Bulgaria. Copyright: Richard Kern

Bulgaria. Copyright: Richard Kern

Den bog er bare lige noget for mig. Den vil vinde! Hvad skal jeg gøre?

Du skal sende et foto af noget lækkert. Eller frækt. Eller måske yndigt. En ting. Eller en person. Du kan sende tre skud. Og brug endelig fantasien. Der vil kun blive brugt initialer og ej navns nævnelse. Så er det sagt. Og skrevet. Email-adressen er nk@my-pleasure.dk – skriv “Lækkert” i emnefeltet. Konkurrencen løber til og med torsdag den 20. juni.

 

Besøg My Pleasure på Facebook her


 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk