Home Panelet Tor Andersen guider til Mini cirkeltræning i det fri

Tor Andersen guider til Mini cirkeltræning i det fri

by Nicolai Klingenberg

Vi skal have gang i motionen igen. Tor Andersen har igen været foran kameraet, og han er i dag klar med sit indlæg nummer to i kategorien Panelet. Det handler om cirkeltræning i det fri. Tak til Tor for ordene, som er hans herfra.

Manden hedder Tor Andersen - og bænken? Den spiller en væsentlig rolle i dagens ord. Tak Tor.

Manden hedder Tor Andersen – og bænken? Den spiller en væsentlig rolle i dagens ord. Tak Tor.

Nu er det virkelig blevet sommervejr og udendørstræning er derfor den oplagte mulighed når der skal trænes. Mange forbinder udendørstræning med at løbe, cykle eller gå men du kan sagtens lave kropstræning i det fri også. I det følgende vil jeg inspirere dig til en ”mini cirkeltræning” i det fri som består af 3 øvelser som du hver skal udføre 15 gange! Du gentager så det hele 2-3 gange og du er færdig! Idet du ikke skal bruge redskaber men gør brug af en bænk, ja så er det let at gå til hvor end du skulle bevæge dig hen. ”Mini cirkeltræning” er perfekt at blande ind i dit løb – så undervejs laver du ”mini cirkeltræningen” 2-3 gange – og det gør du så et par gange – Så bliver dit resultat en super god styrke og puls workout. Se videoen herunder:

Øvelserne i cirkeltræningen består af:

1: Hop squat
Front mod bænken og hop op på bænken med begge fødder, du lander på begge fødder samtidig og med bløde knæ og sørger for at bagdelen kommer godt ned.

2: Triceps ( bagside af overarm )
Du sidder på bænken, men på kanten. Dine hænder er under dine skuldre, og din bagdel fri af bænkens kant. Herefter bøjer og strækker du armene og lader din albuer komme bagud!

3: Mave
Du sidder på tværs på bænken og placerer din hænder under skuldrene og strækker dine ben ud. Øvelsen udføres ved, at du trækker dine knæ mod dit bryst.

Du kan udføre din ”mini cirkeltræning” til hver en tid og lejlighed, og du kan sagtens udføre den flere gange undervejs, hvis du løber længere. God fornøjelse med din træning, og hold øje med My Pleasure, hvor jeg løbende vil inspirere dig indenfor træning og motion.

”Strong is the new Black”

/ Tor
Det skal nævnes, at Tor kan bookes til personlig træning, løbefifs og andet motionsrelateret. Fang ham på tor@tojacph.dk

Læs andre gode indlæg fra Panelets mænd her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk