Home EkviperingKluns Botisto – custom made pedaler fra Italien

Botisto – custom made pedaler fra Italien

by Nicolai Klingenberg

Man kan få lavet suits – eller jakkesæt – efter sit eget hoved. Og krop. Det samme gør sig gældende med T-shirts. Botisto er et nyt bud på, hvorledes man kan kreere sine egne sko. Skoene kommer i øvrigt fra støvlelandet. Altså Italien. Og det er en finsk mand, der har taget initiativet.

Et par bud på modeller fra Botisto. Det lover ganske fint.

Et par bud på modeller fra Botisto. Det lover ganske fint.

Ret skal være ret. Jeg har ikke bestilt eller prøvet et par Botisto sko, men Jaakko Tulkki – det er ham finnen – fik for noget tid siden en ide om at lave sko-brand, som ikke gik på kompromis med de italienske traditioner udi håndværk. Dog ville han gerne give sine kunder mulighed for at sætte deres eget præg på skoene. I dag? Der arbejder han sammen med en lille fabrik i Italien, og samarbejdet synes at udfylde et hul i markedet.

Sko-træ eller sko-blokkere er også en mulighed

Sko-træ eller sko-blokkere er også en mulighed

Forvent – i følge pressemeddelelsen – en kombination af moderne teknologi og italiensk håndarbejde. Et særligt målesystem gør det muligt for kunderne af ende op med en komfortabel “fitting”, der leveres til døren til en fornuftig pris. For at få fingre – og fødder – i et par Botisto sko, skal du måle dine fødder og indtaste et og andet på hjemmesiden.

Smæk på farverne...

Smæk på farverne…

Alle sko laves individuelt efter de indtastede mål, og der bliver brugt præfabrikerede dele, som samles til hver kunde. Der er i øvrigt 14 basismodeller, som du kan vælge i mellem, og når du har indtastet dine ønsker, vælger du selv, hvor du vil have leveret fodtøjet.

Her ville det være nemt at skrive noget lummert. Det undlader jeg.

Her ville det være nemt at skrive noget lummert. Det undlader jeg.

Skulle du døje med divergerende mål på højre og venstre fod, er det selvsagt muligt at få det problem løst, da du måler begge fødder. Og der findes faktisk også en række forretninger, der kan hjælpe dig videre i forløbet. Mere om det på linket herunder.

Er det lige noget for dig og dine fødder, kan du besøge Botisto her

Følg My Pleasure på Facebook her

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk