Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 113

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 113

by Nicolai Klingenberg

Vi begynder for omtrent præcis en uge siden, hvor fætter Oles polterabend var på noget nær sit højeste. Tak til fotograf Alesya Gulevich, som forevigede et herligt moment.

Fætter Ole skal giftes. Det betød en stille og rolig polterabend.

Fætter Ole skal giftes. Det betød en stille og rolig polterabend.

På en spadseretur med hunden, blev denne efterladte sjæl spottet. Jeg håber, den er kommet godt hjem.

Vi hang ud

Vi hang ud

Less is more siges det? Nuvel.

Ugens kaffe var utrolig lille

Ugens kaffe var utrolig lille

Jeg er blevet særdeles trafiksikker på to hjul.

Jernhesten bragte mig til 2100

Jernhesten bragte mig til 2100

Der blev tanket op.

Der blev tanket op

Der blev tanket op

Ejnar har ni år på bagen. Han kan blive så træt, når middagsluren på fire timer ikke overholdes.

Vi stod vagt hos Bille

Vi stod vagt hos Bille

Bag ved Front Hotel sker der ting og sager…

Vi ventede på solen

Vi ventede på solen

Vi satte os på pladsen og blev taget godt imod.

De er nu så søde på Ravage

De er nu så søde på Ravage

Anledningen var tatar. Men den var altså lidt bedre sidst.

Der blev serveret tatar

Der blev serveret tatar

Der var guld på toppen.

Der var udsigt til gyldne løg

Der var udsigt til gyldne løg

Et par kammuslinger kom til bordet.

Vi fik "kammere" på Retour

Vi fik “kammere” på Retour

Jeppes Badehotel bød på behagelig jazz, fine priser og godt selskab.

Badehotellet kunne nemt blive et nyt favoritsted

Badehotellet kunne nemt blive et nyt favoritsted

Vi kørte på landet – og solen kom frem senere.

Vi kørte på landet

Vi kørte på landet

Esrum skulle indtages – og det var med gentagne succeser. Dog i det små – og de røg alle ud igen.

Der var bid

Der var bid

Der kom tilskuere til!

Et par kiggede forbi

Et par kiggede forbi

Ha’ en fantastisk søndag!

Du får en virtuel high five, hvis du liker My Pleasure på Facebook her


 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk