Home Kluns Snigpremiere på et nyt katalog fra N07

Snigpremiere på et nyt katalog fra N07

written by Nicolai Klingenberg 31. juli 2013
Pin It

Indrømmet. Et nyt katalog kan måske ikke virke som det mest ophidsende i verden, men hvad nu hvis, det hele er gjort lidt anderledes? Eller lad os sige meget anderledes. Fra tid til anden giver jeg et nap med hos NN07, når der skal kreeres noget kreativt udi tekst. Så langt, så godt. Dermed var adgangen til de nye kataloger noget nemmere. I dag? Der får du lidt information om det nye tiltag – og en video, der viser, at man tager opgaven seriøst.

Island: Goldt, koldt - og fyldt med kreative personer...

Island: Goldt, koldt – og fyldt med kreative personer…

En ny sæson har netop ramt ekviperingsforretninger landet over. Nye varer fra nær og fjern har indtaget bøjlestænger og hylder. Sæsonen? Den hedder efterår/vinter. For NN07s vedkommende, har man valgt at skyde kataloget – som faktisk er en bog – på Island. Der er trykt 5.000 eksemplarer. Hver bog har sit eget nummer, og et velkomstbrev. Og hvert velkomstbrev har været en tur gennem hænderne på en pige, der har “flamberet” en lille del af brevet. Med god vilje, kan vi tale om Pigen, der legede med ilden”. Pigen hedder i øvrigt Edith. Videoen? Den får du herunder.

Og hvorfor har man så valgt Island? Fordi man i den aktuelle kollektion blandt andet slår et slag for udendørsklæder, der kan modstå lidt af hvert, når det kommer til vejret. Ifølge bagmændene handler det dog også om det kreative miljø og de interessante personligheder, de har stødt på, under deres tur til øen. Jeg skal ikke udelukke, at jeg kan diske op med lidt mere info og materiale senere hen, men jeg kan afsløre, at bogen er på vej ud til forhandlerne lige straks.

Beviset på, at kataloget er smuglæst. Med smil. Og sommerhår.

Beviset på, at kataloget er smuglæst. Med smil. Og sommerhår.

I øvrigt bør du vide, at NN07 ikke bruger modeller til deres “shoots” eller kampagner. For at holde ved det autentiske – hver kollektion skydes et nyt sted – har man valgt at opstøve folk på destinationerne og spurgt til, om de ville medvirke. Altså: Ny kollektion, ny destination, nye folk, nye historier.

Skud fra NN.07's efterårs- og vinterkampagne.

Skud fra NN.07’s efterårs- og vinterkampagne.

Denne gang byder tiltaget på hard cover eller perfect binding om man vil. Og det handler ikke kun om klæder. Der er portrætter af personlighederne, smukke fotos af den rå natur og guides til øen. Job well done. Det er en fornøjelse at arbejde med et så dedikeret brand. Og ditto personer.

Følg My Pleasure på Facebook her

Pin It

You may also like