Home Living Bolia.com – nu med short stories og en konkurrence

Bolia.com – nu med short stories og en konkurrence

by Nicolai Klingenberg

Jeg er tilhænger af at gøre tingene anderledes. Og dermed er jeg også tilhænger af andre, der gør det anderledes – store som små i øvrigt. Bolia.com har løftet sløret for en ny kampagne, som vi i dag ser nærmere på.


Et par af de ”œnye” – forvent desuden kreative kræfter i spil og ord til eftertanke. Og måske et gavekort på 500 kroner til dig.

Der er tale om en interaktiv lookbook (klik her for at se mere) , som byder på mere end møbler. Det er et halv-mystisk univers, hvor møbelfrie tekster og billeder fylder en hel del. Det er kreativt. Og det efterlader dig muligvis med nogle tanker. Tag nu for eksempel denne her tekst:

Mother Dearest
Patrick’s cooking was spectacular.
He was successfull and wealthy and charming.
But he could never get first his past date.
Neither he nor his mom could ever figure put why.

Bum. Stof til eftertanke. Og måske du kan brygge videre på den. Har du et par linjer på engelsk, der kan fuldende “historien”, sender du dem bare til nk@my-pleasure.dk eller smider din fortsættelse i kommentarfeltet. Det bedste bud får et gavekort på 500 kroner til Bolia.com.

Nå. Det var konkurrencedelen. Du skal også have nogle af mine favoritter fra “kollektionen”. I stedet for blot at smide de fotos med fra pressekittet, begav jeg mig elektronisk jagt i det nye univers.

Hvis man følger lidt med i urenes verden, vil man se, at lommeurene har fået en relanceret fra flere store huse. Møbelbranchen har sørme gjort det samme – her er det nyfortolkninger af kukuret, der har set dagens lys.

Søger du i App-store efter Bolia, vil du desuden kunne finde en App, der interagerer med dit hjem. Ved hjælp af telefonens kamera kan du for eksempel placere en af biksens nyheder i dit eget hjem og se, hvordan den passer ind.

Det skal nævnes, at artiklen her blev til, efter jeg blev forespurgt om min interesse udi i et sponseret indlæg. Af og til takker jeg ja tak. Andre gange nej tak. Det blev til et ja tak, nu hvor du kan vinde et gavekort på 500 kroner.

Besøg Bolias lookbook her og bliv inspireret til konkurrencen

Følg det gode liv på Facebook her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk