Home Bobler Ekstra pladser til fredagens gilde

Ekstra pladser til fredagens gilde

written by Nicolai Klingenberg 6. august 2013
Pin It

Glæden var stor, da gæstelisten til fredagens arrangement blev fyldt op på ingen tid. Ærgrelsen var dog også til at spore hos dem, der ikke nåede det, så det råder vi hermed bod på. Vi har smidt rigelig med pladser i spil fra klokken 21 på STAY. Det er stadig gratis at deltage, og du kommer også med til efterfesten på ZEN.

Det er nu herligt at være på toppen.

Det er nu herligt at være på toppen.

Selvom dørene er lukket hos Axel, skal du altså være velkommen på STAY fra klokken 21.00. Adressen er Islands Brygge 79A, 2300 København S. Vi forlader matriklen omkring klokken 23, hvorpå turen går videre.

Så fik vi den sort på hvidt. Adressen altså.

Så fik vi den sort på hvidt. Adressen altså.

Med videre betyder i dette tilfælde videre til ZEN, hvor der er dømt kalas, feel good og musik.

Så.

Så. Må. Der. Danses.


Jeg vil gerne med – hvem skal jeg skrive til?

Du skal skrive til Emil på ed@zen.dk – skriv My Pleasure i emnefeltet, og i mailen skriver du dit navn samt de to-tre venner, du vil have med. Du er på listen, når du har modtaget et svar fra Emil. Først-til-mølle gælder igen-igen, men der skulle være omkring 200 ekstra pladser…

 

Del endelig indlægget via “Like-knappen”, så vi får fyldt listen op.

Følg med på Facebook her

 

 

Pin It

You may also like