Home Kluns, grej og grooming En 80’er anekdote til Gillette Manmory – og vind en tur til New York

En 80’er anekdote til Gillette Manmory – og vind en tur til New York

by Nicolai Klingenberg

Jeg skal nok sørge for, at alt ikke kommer til at handle om nostalgi og gamle dage. Men vi skal lige have denne her sag med. Det handler om Gillette Manmory og personlig anekdote udi barbering fra 80’erne. Men også en smule om min far. Det handler også om nogle af de bud, der er tikket ind på Instagram, hvor indsenderen af det bedste foto vinder en tur for to til New York. Og du kan stadig nå at være med…

Budskabet fra afsenderen selv.

Budskabet fra afsenderen selv.

Vi skal tilbage til primo firserne. Jeg er ikke meget mere end fire år gammel. Min far og jeg har for vane at dele badeværelset om morgenen – jeg kigger på, mens han barberer sig. Og han lytter til snik-snak. Jeg har af gode grunde ingen grund til at barbere mig – dels fordi det er okay at have skæg i børnehaven, men den reelle årsag hænger sammen med, at jeg ikke har skæg. Til gengæld har en lidt ældre ven være kreativ med Lego-klodserne, og har formået at bygge noget, der ligner en skraber, som jeg gerne tager med på badeværelset for at imitere en barbering. Og jeg får sågar skum i “nyllet” (det er svensk “slang for ansigtet, og min mor er svensk, og det er herligt ord, så det får du lige med), som nemt fjernes med den alt andet end skarpe skraber. Du ved: Monkey see, monkey do.

Manden med fingeren i vejret er min far.

Manden med fingeren i vejret er min far – han arbejdede på et reklamebureau. Det var utvivlsomt været festligt.

En morgen er vi færdige med rutinen, og min far er på vej ud af døren. Jeg har tilsyneladende god tid og finder “the real deal” – hans skraber. Jeg tager den i brug uden skum og går dernæst ned til mine forældre, hvor min far er på vej ud af døren. Jeg vinker glædeligt med blødende kinder og er ikke klar over, at det går durk i hjertet på ham. Ikke på grund af afskedsvinket, men nok nærmere på grund af mine røde kinder, som for en gangs skyld ikke kan relateres til frisk luft. Eller feber. min mor er gæv og sender min far på job. Mine kinder bliver fikset, og så er der ikke mere at komme efter.

Nå. Videre i teksten. Du får hermed et par bud på nogle af de herlige fotos, der er blevet delt i forbindelse med Manmory kampagnen.

Er tosset med denne unge guts udtryk

Er tosset med denne unge guts udtryk

Englebørn...

Englebørn…

Det minder mig om en scene fra videoen "Postcards from Italy" med sangeren Beirut

Det minder mig om en scene fra videoen “Postcards from Italy” med sangeren Beirut

Nostalgisk baderum

Nostalgisk baderum

Din tur
Skulle du ikke deltage? Det synes jeg. Og et smart fif er sådan set at skyde et foto med din mobil – eventuelt af et gammelt fysisk foto, du ligger inde med. Alternativt kan du tolke kampagnen, som du lyster. Omdrejningspunktet er nostalgi og minder i form af et såkaldt ”œthrowback”, som skal have relation til Gillettes klassiske reklame ”œThe Best A Man Can Get” fra 1989. Del billedet på Instragram, som fortolker udfordringen – og brug hashtag’et  #gillettetbt

Du kan deltage frem til den 29. august. Førstepræmien er altså en tur for to til New York, mens der er grooming sæt som daglig præmie.

Danske børn i Norge

Danske børn i Norge

Vil du se flere fotos og vide endnu mere, smutter du bare forbi www.manmory.dk

Den rejse, du eventuelt måtte vinde, samt dette indlæg er sponseret af Gillette.

Skal du have mere My Pleasure? Så kig forbi Facebook-siden her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk