Home Tech Kom med til Bang & Olufsen event den 3. september

Kom med til Bang & Olufsen event den 3. september

by Nicolai Klingenberg

Lad det være sagt – og skrevet – med det samme. Det er ikke en almindelig lancering, og derfor blev idéerne vendt. Bang & Olufsen og My Pleasure har fulgt hinanden længe, og nu kommer det dig til gode. Hvis du altså har lyst. Vi sætter skub i en lynkonkurrence, hvor du kan komme med til tæppeløft og fernisering på galleri i København…

Der sker et og andet på dagen...

Der sker et og andet på dagen…

Uden at sige for meget, så er der tale om et samarbejde, hvor Struer møder Japan/USA. Og hvor aluminium bliver til kunst. . Det hele er i øvrigt limiteret. Men det får fem – vil jeg mene – heldige læsere lov selv at opleve.

I stedet for blot at kaste fem pladser i grams, kræver det en smule. En lille smule. Overdommer Tina fra Bang & Olufsen tager imod fotos, der har relation til B&O. Vi har fem pladser på højkant, og arrangementet varer fra klokken 17 til 19, og det foregår i det centrale København den 3. september. I et galleri.

Teaser foto af den udefrakommende faktor

Teaser foto af den udefrakommende faktor

Vinderen får en personlig invitation (de upersonlige gør vi os ikke i), og dernæst er det bare at møde op. Forvent lidt godt til ganen og maven, og alt rigeligt til øjnene i form af limiteret nyheder.

Sådan deltager du
Send et foto af din fortolkning af Bang & Olufsen til nk@my-pleasure.dk – du kan sende tre fotos, og du vælger selv, om du disker op med et produktskud eller en kreativ fortolkning. Du skal sende dit/dine bud senest den onsdag den 28. august. Vinderne får direkte besked. Held og lykke!

Følg My Pleasure på et socialt medie lige her

 

 

You may also like

0 comment

Lars Slettegaard Petersen 29. august 2013 - 17:43

Vi ses derinde 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk