Home EkviperingGrej & grooming Lynkonkurrence – vind et par Carrera 80 solbriller

Lynkonkurrence – vind et par Carrera 80 solbriller

by Nicolai Klingenberg

Det går hurtigt i dette indlæg. Dels fordi der er tale om en lynkonkurrence, men også fordi der er fart over feltet i en særlig film, som har premiere i dag. Filmen? Den hedder Rush. Instruktøren hedder Ron Howards, og han har vundet to Oscars, mens du kan vinde et par topherlige Carrera 80 solbriller. Jeg skulle have oplevet filmen i London, men missede den. Ærgerligt, men derfor skal du ikke snydes for en konkurrence.

70'er lir for alle pengene.

70’er lir for alle pengene.

Rush tager os tilbage til 70’erne, hvor vi følger den legendariske britte, racerkører og playboy James Hunt og den østrigske Niki Lauda. De to personligheder spilles af Chris Hemsworth (Hunt) og Daniel Brühl (Lauda). Der er dømt samarbejde med livsstils- og racerbrandet Carrera, som på fineste vis matcher racerløb, 70’erne og benzin i blodet. Også den dag i dag.

Er det sådan, du kommer til at stå, hvis du vinder...?

Er det sådan, du kommer til at stå, hvis du vinder…?

I filmen er Niki Laudas angsigt bobbet op med Carrera 80 modellen – og det er netop den, du kan vinde. Og det er faktisk ganske simpelt at deltage:
Skyd et eller find op til tre fotos frem fra gemmerne af noget retro-inspireret eller noget motor-relateret, og send herlighederne til nk@my-pleasure.dk. Konkurrencen løber til og med søndag den 15. september. Dommeren bliver Carreras pressekontakt i Danmark.

Den lækre brille kan blive din..

Den lækre brille kan blive din..

Carrera blev i øvrigt etableret i 1956 og er opkaldt efter det legendariske Carrera Panamericana racerløb, der var svært populært i 1950’erne – løbet strakte sig over 3.000 kilometer i Latinamerika. Fra Mexico til Guatemala for at være mere nøjagtig. Firmaet har også samarbejdet med Ferdinand Alexander Porsche, men det er en helt anden historie.

Design udkast...

Design udkast…

 

Du er en knag, hvis du følger My Pleasure på Facebook her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk