Home Rejser NN07 drog til Island – og kom hjem med en film. Og et nyt katalog.

NN07 drog til Island – og kom hjem med en film. Og et nyt katalog.

by Nicolai Klingenberg

Som du måske husker, skrev jeg for noget tid siden en sag om NN07’s nye katalog – et herlig publikation, som byder på meget mere end tøj. Jeg har fordybet mig i den, da jeg fra tid til anden hjælper dem med nogle forskellige sager udi kommunikation. Og tekst. I dag handler det dog ikke om mig, men om en film, som “team NN07” kom hjem med, da de var på Island…

Ødeland? Muligvis. Men det korrekte navn er Island.

Ødeland? Muligvis. Men det korrekte navn er Island.

Betragt sagen som en raffineret reklamefilm, der er krydret med lokal musik samt fotos og klip fra en ø, jeg endnu ikke har haft fornøjelsen af – med undtagelse af en håndfuld mellemlandinger.

Som du måske hørte, lagde filmens speaker vejen forbi Island for omtrent fire år siden – og han hænger stadig ud på øen. Hvad det er, øen kan, ved jeg endnu ikke, men jeg må tilstå, at videoen ægger min nysgerrighed…

En mand og hans... vej.

En mand og hans… vej.

Længere blev det ikke i denne omgang – til gengæld håber jeg, at filmen gik rent ind.

Hvis du er på jagt efter nogle NN07 løjer, kan du købe en del her


Følg My Pleasure på Facebook her

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk