Home Bobler Zacapa Room – København får besøg fra Guatemala i to uger

Zacapa Room – København får besøg fra Guatemala i to uger

written by Nicolai Klingenberg 29. september 2013
Pin It

Er du glad for rom? Og her taler vi om spirituosa og ikke byen, så er der herligt nyt, for her bliver det forhenværende Miljøministerium på Højbro Plads 4 tryllet om til en eksklusiv Zacapa bar med rommen fra Guatemala, som omdrejningspunkt. Du er med garanti over 18 år, og dermed er du inviteret…

Omtrent sådan her vil det se ud i oktober på Højbro Plads. Glæd dig!

Omtrent sådan her vil det se ud i oktober på Højbro Plads. Glæd dig!

Nå, hvad kan vi så forvente? Når der er åbent, det vil sige fra onsdag til fredag fra klokken 15 til 20 (torsdag den 10. oktober undtaget), er der rig mulighed for at gå på oplevelse i Zacapa Roms univers. Det betyder smagning i fem universer: Som ren rom, sammen med kaffe, sammen med mad, sammen med en dessert og i diverse cocktails.

Så er der pindemadder. Og rom.

Så er der pindemadder. Og rom.

Zacapa Room konceptet har i øvrigt været på pop-up turne i andre byer, og nu er turen så kommet til København. Den danske matrikel er i øvrigt på 400 kvadratmeter, og når der bliver afholdt diverse siddende tiltag – såsom middage – er der plads til omtrent 50 folk.

sdf

Der er åbent frem til klokken 23 de fleste dage…

Om aftenen vil Zacapa ROOM omdannes til en cocktailbar med åbent for offentligheden fra klokken 19 til 23 (med undtagelse af torsdag den 10. oktober og lørdag den 12. oktober). Her vil aftenens besøgende kunne købe herlige drinks, hvor Zacapa rommen selvsagt er på listen over ingredienser. Og de velsmagende herligheder kreeres og serveres af nogle af Kongeriets dygtigste bartendere.

Bar-tryllerier

Bar-tryllerier

Lidt kvik info om Ron Zacapa? Selvfølgelig!
Ron Zacapa Centenario fremstilles i Guatemala. Her er grønt og frodigt, og dermed er Ron Zacapa resultatet af en optimal kombination af jord, klima og naturlige materialer. Man bakker i øvrigt op om de lokale – blandt andet står kvinderne for at håndflette de bastbånd, der sidder om flasken, og man lagrer ligeledes lokalt. Sortimentet tæller Ron Zacapa 23 og familiens kronjuvel, Ron Zacapa XO. Der skulle ligeledes være en særlig sjælden sag på den københavnske matrikel, men det er en anden historie…

Slutteligt skal det oplyses, at der holdes åbningsfest med Tim Schou fra “A Friend in London” onsdag den 9. oktober fra klokken 16:00 og frem. Kig bare forbi!

My Pleasure er aktiv på Facebook -følg med her

 

 

Pin It

You may also like