Home EkviperingGrej & grooming Et al Design disker op med efterårspedaler

Et al Design disker op med efterårspedaler

by Nicolai Klingenberg

Efteråret har for længst meldt sin ankomst, og det betyder nye varer her og der. Skæver vi til de danske, unge iværksættere fra Et al Design, er der også sket et og andet. Gutterne har lanceret fire nye modeller, som du i dag får et smugkig på.

De fire modeller...

De fire modeller…

Det er snart et lille års tid siden, jeg stiftede bekendtskab med gutterne. De var nystartede, og den slags hylder jeg gerne. Iværksætteri kan være med til at sætte skub i forbruget, men kan i særdeleshed også motivere andre til at komme i sving.

Brosten og dansk fodtøj

Brosten og dansk fodtøj. Det er støvlerne her, der blandt andet er “det nye”.

Vi springer fluks videre til støvlerne…

Den sorte hedder , mens den brune er døbt

Den sorte hedder Solgaard , mens den brune er døbt Bind. Det er i øvrigt stifternes efternavne.

Der er kommet lidt “friske” detaljer på både sko og støvler, hvilket skal ses i den orange kant ved sålen. Og hvis du er nysgerrig på, hvordan man tænker hos Et al Design, så lyder en del af deres mantra således:

Et al Design is the story about the meeting of contradictions. It’s about the balancing act between classic and casual look. The way of creating something new. In a new perspective. It’s about letting yourself be controlled by intuitions and feelings; to design – traditionally, but different.

Close-up af  Olivengrøn sko: Siné ( Olive Green)

Close-up af den olivengrønne sko Siné

Sulten efter noget de nye modeller? Besøg Et al Design her

Du kan følge My Pleasure på Facebook med eller uden sko her

 

You may also like

1 comment

Nicolaj Biceps Nielsen 25. oktober 2013 - 13:29

Savner bare et godt tilbud fra dem 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk