Home Pindemadder Hjælp Gastromand.dk og mayo-mastodont – og kom måske til NYC

Hjælp Gastromand.dk og mayo-mastodont – og kom måske til NYC

written by Nicolai Klingenberg 31. oktober 2013
Pin It

Sæt dine virtuelle smagsløg på en prøve. Eller giv i det mindste din mening til kende, når du hermed opfordres til at stemme på en af ti gode burgere. Hvorfor? Fordi du kan komme til New York med en ledsager, da Hellmann’s Mayonnaise, men også fordi de gode gutter fra Gastromand.dk er en vigtig del af Hellmann’s Big Burger Batlle, som konkurrencen hedder. Dermed er endnu en blog i samspil med et internationalt brand. Well done, Brian, Anders og co.!

Brian og de andre fra Gastromand.dk og Hellmann's kan sende dig til New York....

Brian og de andre fra Gastromand.dk og Hellmann’s kan sende dig til New York….

Personligt er jeg svært glad for en burger. Det gør virkelig ikke unik. Burgeren er verdenskendt – og kan fås i et hav af udgaver. Og kvaliteter. Jeg begejstres ved brug af grillet parmaskinke, til tider et spejlæg, af og til guacamole og andre gange med et lille stykke foie gras. Nå. Nu er det ikke min halvsløje bud, der skal stemmes på, men der imod ti særlige frækkerter, hvor du får de ni af dem her.

Nå-da-da....

Nå-da-da….

Tænker du “Men der står jo ikke noget om, hvad der er i de forskelllige…?”, så har du helt ret. Beskrivelser og navne kan du læse på linket sidst i skrivelsen, men jeg kan afsløre, at der blandt andet er en laban med pulled pork i spil, en bøf i bolle med en mexi-twist samt otte andre…

Det var faktisk frihedsgudinden som i sin tid opfandt Facebook, mayo og burgeren...

Det var faktisk frihedsgudinden som i sin tid opfandt Facebook, mayo og burgeren…

 Deltag i konkurrencen og læs mere om “los burgers” her

My Pleasure er medium rare på Facebook her

 

Pin It

You may also like