Home EkviperingGrej & grooming Mandig – en messe til mænd

Mandig – en messe til mænd

by Nicolai Klingenberg

Kvinderne har rigeligt at se til, hvis vi kigger på events og messer. Det er ikke hver dag, at der arrangeres noget til mænd, men det har Peter Käehne valgt at lave om på med en messe for mænd. Navnet er Mandig – og høj som lav er velkommen. Lad os komme videre i teksten.

Og man behøver ikke gå med slips for at komme med

Og man behøver ikke gå med slips for at komme med.

Peter – du har taget initiativ til Mandig messen. Hvad kan vi forvente at opleve?
– Med Mandig har jeg forsøgt at skabe et mandeunivers med alt det, vi mænd kan lide. Der vil være alt fra drømmebiler og kvalitets whisky til tegneserier! Messen skal både kunne bruges som en sjov dag med vennerne eller som den ultimative far & søn dag. Jeg har prøvet at favne så bredt som muligt, så der er lidt for alle typer og pengepunge. Alle skal føle sig velkommen og underholdt”¦ Det gælder i øvrigt også kvinder!

The Bike Collection har jeg stiftet bekendtskab med tidligere - og jeg er stadig tilfreds. Og begejstret.

The Bike Collection har jeg stiftet bekendtskab med tidligere – og jeg er stadig tilfreds. Og begejstret.

Og hvem har meldt sig under fanen?
– Først vil jeg gerne nævne vores to sponsorer Folkevogn og H.W Larsen, der begge er virkelig anerkendte brands på hvert deres felt. H.W Larsen sælger køkkenudstyr til de professionelle og har alt, hvad en Gordon Ramsey fan drømmer om. Dertil kan jeg nævne brands som Bang & Olufsen, Lamborghini, Fantask der sælger tegneserier, Jameson Whisky, Diplomatico Rom, Danske vinrejser, Clarrods Interior, Woodstock Guitars og mange andre. Den komplette udstillerliste er på vores hjemmeside.

Ferrari skulle også være på pletten.

Ferrari skulle også være på pletten.

Hvad glæder du dig personligt mest til at opleve?
– Jeg glæder mig til de mange smagsprøver og tror Chilikonkurrencen bliver sjov at overvære. Det er svært at vælge noget ud, da jeg ved, alle udstillerne vil byde på hver deres oplevelse. Jeg vil også opleve, når Martin Brygmann åbner messen om lørdagen!

Hvordan ser Mandig-messen ud fremadrettet?
– Jeg kan allerede nu røbe, at messen vil vokse til næste år, men flere detaljer kan jeg ikke komme ind på. Det bliver en fantastisk start, vi får i år, så at se det vokse herfra bliver spændende at følge. Der vil også ske mere med Mandig som brand generelt.

Flyeren her siger det meste.

Flyeren her siger det meste.

Tre hurtige til Peter:

Hvad har du sidst købt af mandige sager?
– Jeg har nyligt købt Simon Spies biografien, jeg elsker at læse om inspirerende og skæve personligheder. I går købte jeg en flaske Bunnahabhain Whisky fra 1976, så den er et år yngre end mig.

Hvor og med hvem har du sidst drukket en mindeværdig øl?
– Det var på kontoret i selskab med min praktikant og frivillige, da vi skulle fejre, at Mandig var kommet i hus. Det er dejligt at kunne ånde lettet op efter et års hårdt arbejde, og det giver virkelig øllen noget ekstra god smag.

Hvad drømmer du om for tiden?
– Lige nu går alle min drømme omkring messen, og jeg håber, den kan være startskuddet til nogle andre projekter, jeg har på tapetet.

Bang & Olufsen er på pletten - måske med BeoPlay produkter

Bang & Olufsen er på pletten – måske med BeoPlay produkter

Praktisk info

Hvornår? Lørdag den 2. november fra klokken 10 til 18 og søndag den 3. november fra klokken 10 til 17.
Hvor? TAP.1, Ny Carlsbergvej 91, 1799 København V.

Ved køb af billetter støtter man Movember mod kræft med fem kroner. Køb billeten her

Læs mere om messen, udstillerne og andet praktisk lige her

My Pleasure er på Facebook. Lad os mødes. Lige her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk