Home Automobiler Til motorløb med urfirmaet Eberhard & Co.

Til motorløb med urfirmaet Eberhard & Co.

by Nicolai Klingenberg

I dag skal vi ud at køre bil. Flere biler faktisk. Og alle af ældre dato. Det handler om den 27. udgave af Gran Premio Nuvolari, men også om urfirmaet Eberhard & Co. Sidstnævnte var ikke alene med i løbet, men også officiel tidtager og partner.

Så ruller vi...

Så ruller vi…

Løbet, der fandt sted i Italien, bød på deltagere fra hjemland såvel som udland, og hele vejen igennem løbet, der varede tre dage, var pblikum mødt talstærkt op på sidelinjen og sidegaderne for at heppe de gamle vogne igennem. Classicteam Eberhard, altså urfirmaets egen hold, kom ind som nummer fire i en smuk, gammel Ford B Roadster anno 1933, mens urfirmaets officielle vogn var en Alfa Romeo 1900 C Super Sprint fra 1956, model Ku’ godt….

Der var den: Alfa Romeo 1900 C Super Sprint

Der var den: Alfa Romeo 1900 C Super Sprint

Lad os springe direkte videre til en stemningsreportage, som “TV-stationen” TheWATCHES.tv står bag.

Det handlede selvsagt også om ure – og her var det modellen Eberhard Tazio Nuvolari Vanderbilt Cup ”œNaked” model, der var i fokus. En nyhed, der blev præsenteret på BaselWorld, og under løbet blev de første 20 eksemplarer solgt i den italienske by Mantova.

Vinderuret

Vinderuret

Fra samme kollektion fandt Eberhard & Co. i øvrigt også to præmieure til vinderne.

Vinderne.

Vinderne: Team Vesco-Guerini

Kør med til Facebook, hvor My Pleasure holder til


 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk