Home Automobiler Drivr – book taxi og privatchauffør fra din hule hånd

Drivr – book taxi og privatchauffør fra din hule hånd

written by Nicolai Klingenberg 18. november 2013
Pin It

Det handler om at booke en vogn via sin mobiltelefon, om at køre til en fast pris – og om at være iværksætter. Tag godt imod en af bagmændene fra Drivr, som gør os klogere på konceptet i dagens historie.

Og du behøver ikke bo på fancy hotel for at få en vogn frem...

Og du behøver ikke bo på fancy hotel for at få en vogn frem…

Nikolaj – I står bag Drivr, men hvad går konceptet ud på?
Bestil en taxi eller din egen privatchauffør og betale turen uden at tage kreditkortet op af lommen. Hvis du skal i lufthavnen, får du nu “flat rates”, når du indtaster lufthavn som destination – så kender du prisen på forhånd.

Hvordan kom I på idéen?
– Vi kiggede på os selv og vores egen irritation. Drivr handler om at løse vores eget behov for nem hurtig transport med service uden at skulle eje en bil. Vi er så nørdede omkring at komme fra a til b, at vores venner og kærester synes, vi er sindssyge. Men det sikrer brugeren, at vi bygger den ultimative oplevelse – uanset om det er en taxa eller privatchauffør, de bestiller igennem Drivr appen.

Gutterne bag...

Gutterne bag…

I launcher nu og her – hvad har den største udfordring været?
– Med Drivr er vi nu involveret i alle detaljer, så servicen bliver så god som overhovedet muligt. Vi er helt nede i hver enkelt bil, vi træner chauffører mm. Det er en kæmpe udfordring at have ansvaret for alle detaljer. Det har taget omkring ni måneder at gøre alt klar.

Hvad rummer vognparken, hvis vi kigger i den luksuriøse ende”¦?
– Uuu, der er virkelig gode sager! Vi har flest executive E klasser, men også de store S-klasser. Det er en herlig luksusbil at blive kørt i. Min favorit feature er elektriske bagsæder, der gør, at man kan læne sig helt tilbage, hvis man er kørt i sænk efter en lang arbejdsdag. Hvis man er seks mand, kan man bestille en Mercedes Viano. Det er en meget lækker stor MPV med separate læder-flysæder.

Men okay - vognene tager sig godt ud ved den hvide dame...

Men okay – vognene tager sig godt ud ved den hvide dame…

Hvem er jeres kernekunder?
– Forretningsmanden M/K, der skal til møder og lufthavnen og vil arbejde i ro og mag på bagsædet. Og så selvfølgelig weekendkrigeren, der skal på klub eller til middag med kæresten.

Hvordan kommer man I kontakt med jer?
– På hello@drivr.com eller kom forbi vores kontor i København eller London.

Hvad kan vi forvente at se fremadrettet fra jer?
– En hel del features, der gør det enormt nemt for virksomheder at lade medarbejdere køre på en Drivr konto, nem styring af bilagene og integration med deres økonomistyrings-systemer. Og så selvfølgelig flere byer med de nye Drivr Executive biler.

Således ser det ud fra din mobiltelefon

Således ser det ud fra din mobiltelefon

Tre hurtige til Nikolaj:

Hvor og med hvem har du sidst spist et mindeværdigt måltid?
– Jeg fik en pose broccoli til frokost – det var mindeværdigt på sin helt egen måde, men ellers var det 500 gram Danish dry aged long bone ribeye med en Few rye Whiskey Sour på MASH i London i sidste uge. Og dobbelt op på bearnaise!

Hvad byder dit efterår på?
– Launch af Drivr. Vi skal sørge for, at folk får biler til julefrokosterne. Og så skal jeg på en weekendtur til Berlin.

Hvad har du sidst spenderet mere end 1.000 kroner på?
– En sort iPhone 5s. Jeg overvejede en i guld i et øjebliks vanvid. Selvom den ligner 5’eren på en prik, bliver jeg bliver mindet om, at den er ny hver gang, jeg rører touch ID saphire glasset, og så er alt godt. Den telefon er seriøst så god, at jeg har lyst til at bo i den.

Hent app’en til iPhone her

Og hent den til Android her

Besøg My Pleasure på Facebook her

 

 

Pin It

You may also like