Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 129

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 129

by Nicolai Klingenberg

Den flittige læser vil have bemærket, at ugen der gik har været på stand-by. Der er sågar kommet flere mails desangående dette faktum, men se nu bare her! Ugen der gik er tilbage – og vi begynder med en kuvert og et mellemnavn…

Jeg tog mit mellemnavn i brug

Jeg tog mit mellemnavn i brug

Af og til kan man komme til kort. Andre gange kan man få et kort. Jeg holder mig til sidstnævnte.

Fra sort til hvidt. Mange tak.

Fra sort til hvidt. Mange tak.

Bedst som man havde det grønne på nethinden, blev man mødt af efterårets nøgne realitet.

Træet i gården smed sommerpelsen for alvor

Træet i gården smed sommerpelsen for alvor

Uden slips, blazer og klud? All right.

Casual sofa stund

Casual sofa stund

Lige pludselig dukker en kildehenvisning op. Endda hos Politiken. Det er da værd at fejre. Og takke for.

Martin Finnedal fra Politiken skrev om gutterne fra Simons - og kvitterede med venlig henvisning.

Martin Finnedal fra Politiken skrev om gutterne fra Simons – og kvitterede med venlig henvisning.

Så vi fejrede det.

Der blev skålet i skummende rosé

Der blev skålet i skummende rosé

En middagsinvitation blev accepteret.

Solen gik ned og vi kørte til middag

Solen gik ned og vi kørte til middag

Hunden har det med at tage alting med ophøjet ro.

Ejnar i (endnu) et roligt æjeblik

Ejnar i (endnu) et roligt øjeblik

Omend det ikke er det vanlige vindue, så skal der kaffe til…

Et mokka-moment fra en ny placering. Det vanlige er snart retur

Et mokka-moment fra en ny placering. Det vanlige er snart retur

Skyggespil væggen, som ikke forbliver grøn året ud.

Nå ja - væggen er stadig grøn

Nå ja – væggen er stadig grøn

Der blev åbnet en flaske mere.

Hov. En brut blev det også til.

Hov. En brut blev det også til.

Er det jul? Nej. Men der er ikke længe til.

Jeg glæder mig i denne tid...

Jeg glæder mig i denne tid…

Jeg blev interviewet om mit virke. Citatet har jeg dog ikke selv fremhævet…

Jeg røg i Børsens elektroniske weekend-avis

Jeg røg i Børsens elektroniske weekend-avis

Jeg håber, din uge og weekend har været sublim.

Bliv “buddy” med My Pleasure på Facebook her

You may also like

7 comments

Frederik Kreutzer 10. november 2013 - 10:57

Hej Nicolai
Du plejer altid at være rimelig gennemført, men her træder du helt ved siden af, set med mine vin-øjne.
Det svarer nærmest til at gå med hvide tennissokker i sandalerne.

Det jeg taler om er naturligvis dine Champagneglas!! Du drikker gode bobler, 2 gange om ugen som er perfekt. Men de glas, hvad ligger der til grund for det valg, eller fravalg?

Pardon my french, men kunne ikke lade være 😉

God søndag.

Frederik

Reply
nicolaiklingenberg 10. november 2013 - 13:01

Hej Frederik! Af og til skal man prøve de “forskellige” champagneglas, som den lille samling byder på. De glas, du ser på billederne, er fra Spiegelau, og jeg mindes, at rygtet lyder, at formen er skabt ud fra et kvindebryst. Den store overflade er god til dem, der ikke er så begejstret for bobler. Jeg er dog ikke en af disse, men nyder alligevel gerne champagne af disse glas. Jeg har netop fået fingre i to Riedel champagneglas, som jeg nok skal fotografere næste gang – jeg tror din begejstring for disse vil være større. Og jeg ved jo, du kan dit vin-kram. 🙂

Reply
Frederik Kreutzer 10. november 2013 - 13:09

Jeg mener du har ret i den med kvindebrystet, og det kan jo alene være en grund til at prøve glasset. Tror endda at rygtet siger Marie Antoinettes venstre bryst 😉
God fornøjelse med dine Riedel glas, de vil helt sikkert gøre det fremragende. Jeg bruger også med held et Bourgogne glas, som giver vinen lov til at åbne sig endnu mere op.

Hyg dig

Reply
Seifert 10. november 2013 - 12:46

@frederikkreutzer:disqus : Er det ikke bare et spørgsmål om, hvad man er til. Høje smalle glas giver, så vidt jeg ved, en mere intens “brus”, hvor glas med stor overflade dæmper brusen en anelse. Jeg synes, man ofte ser at amerikanere drikker bobler af denne type glas? Men alt andet lige burde det vel give en større smagsoplevelse at drikke bobler af glas med stor overflade. Jeg ser frem til dit svar 🙂

Reply
pgh 10. november 2013 - 15:54

Hellere drikke god champagne af dårlige glas, end dårlig champagne af gode glas…

Reply
Simon Algren 10. november 2013 - 19:50

Igen god uge du har haft dig 🙂
Har et spørgsmål til champagne, hvor køber du (du har altid nye og spædende flasker på bordet og ikke de traditionelle Moet, Gul Enke eller Pommery) har du måske en hjemmeside der har et stort sortiment?

God aften

Reply
nicolaiklingenberg 10. november 2013 - 19:59

Altså jeg holder af at ønske mig champagne til fødselsdage og jul – og hamstre lidt. Derudover kan udenlandske lufthavne være et god bud, når man rejser hjem. Så altså – jeg har ikke et fast sted, jeg handler. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk