Home Living Schmidt Nordic – en walk-in garderobe til dine klæder

Schmidt Nordic – en walk-in garderobe til dine klæder

by Nicolai Klingenberg

Da jeg flyttede hjemmefra, var det til en lejlighed på Frederiksberg. Den var alle tiders. Den rummede dog ikke nogen walk-in garderobe, men i stedet blev et mindre skabet stoppet til bristepunktet for en periode. Det var ikke en holdbar løsning, men en sådan kan firmaet Schmidt til gengæld diske op med…

Voila! Det er da nydeligt - og en løsning som denne koster lige under 34.000 kroner

Voila! Det er da nydeligt – og en løsning som denne koster lige under 34.000 kroner

Faktisk er Schmidt Nordic både køkken, bad og garderobe, men det er tøjopbevaringen, det handler om i dag. Ser vi et par årtier tilbage, så mindes jeg primært at se en sammenhæng mellem walk-in garderober og mænd i yuppie relaterede film, hvor manden gerne boede alene i en penthouselejlighed på en dyr adresse. Alternativt var det et feminint fænomen, som var forbeholdt velhavende kvinder. Eller kvinder med velhavende mænd.

Så har man plads nok - eller også prioriterer man "hygge" og nips højt.

Så har man plads nok – eller også prioriterer man “hygge” og nips højt.

Skal vi tro firmaet bag dagens nyhed, så skal en walk-in garderobe ses som en lille oase i hjemmet, hvor man kan passe sig selv en stund. Og hvor tøjet i øvrigt hænger ordentligt, nydeligt og overskueligt.

sdf

Kombiner eventuelt badeværelse, soveværelse og en walk-in garderobe

Schmidt lover ligeledes, at der kan findes løsninger til alle behov. Og der findes talrige muligheder på det visuelle plan, såvel som det selve materialevalget. Og du kan vælge at lave et rum i rummet ved at bruge særlige paneler, som går fra væg til væg samt fra gulv til loft.

 

Lyst

Lyst og luftigt. Sådan lidt “hør-agtigt” om man vil…

Biksen er i øvrigt grundlagt i 1934 og er en del af en fransk koncern med mere end 1.300 ansatte. Deres sortiment findes over hele kloden, mens Schmidt Nordic varetager de nordlige lande såsom Danmark.

sdf

Et rum i rummet – lur deltaljen med det særlige loft med indbyggede spots.

Besøg den danske hjemmeside her

Der er plads til din overfrakke på Facebook – besøg My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk