Home Kort - men godt Glædelig Jul – og hvad har du fået?

Glædelig Jul – og hvad har du fået?

written by Nicolai Klingenberg 24. december 2013
Pin It

Så kom dagen. Det er muligt, du slet ikke er “på Internettet”, men skulle du være det, så skal du helst ikke gå forgæves på denne side. Omend det er kort, så får du to fotos af to juletræer – og en opfordring til at sende et par fotos af årets gavehøst.

Det er ikke lige fra i år - men du forstår pointen, tror jeg.

Det er ikke lige fra i år – men du forstår pointen, tror jeg.

Så altså… Nyd din aften og de kommende dage. Spis, sig tak for gaverne, nyd dine omgivelser og dine pakkenelliker. Det er altid underholdende at se, hvad andre har fået, så send dine skud til nk@my-pleasure.dk. Kommer der fotos nok? Så fikser jeg et indlæg eller et album på Facebook.

Et andet år. Et andet træ.

Et andet år. Et andet træ.

Følg med på Facebook her

Pin It

You may also like