Home Kort - men godt Glædelig Jul – og hvad har du fået?

Glædelig Jul – og hvad har du fået?

by Nicolai Klingenberg

Så kom dagen. Det er muligt, du slet ikke er “på Internettet”, men skulle du være det, så skal du helst ikke gå forgæves på denne side. Omend det er kort, så får du to fotos af to juletræer – og en opfordring til at sende et par fotos af årets gavehøst.

Det er ikke lige fra i år - men du forstår pointen, tror jeg.

Det er ikke lige fra i år – men du forstår pointen, tror jeg.

Så altså… Nyd din aften og de kommende dage. Spis, sig tak for gaverne, nyd dine omgivelser og dine pakkenelliker. Det er altid underholdende at se, hvad andre har fået, så send dine skud til nk@my-pleasure.dk. Kommer der fotos nok? Så fikser jeg et indlæg eller et album på Facebook.

Et andet år. Et andet træ.

Et andet år. Et andet træ.

Følg med på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk