Home Medier med mere My Pleasure – nu som Tabazine

My Pleasure – nu som Tabazine

by Nicolai Klingenberg

Der sker et og andet på internettet. Men også på de herlige tablets. Også for My Pleasure. Faktisk er der netop nu lancering af en del af bagkataloget. Og det er ganske gratis. Tag venligst – og godt – imod Tabazine, som huser “Mand My-Pleasure”.

Velkommen til!

Velkommen til!

Når nu jeg har skrevet en hel del artikler, så kan det nemt ske, at der er noget, der bliver glemt. Det betyder dog ikke, at det forsvinder. Historierne ligger blot på en side “længere nede”. Nogle vil måske mene, at jeg ikke altid fatter mig i korthed, og det er der noget om. Jeg holder af at skrive – og gerne langt. Dog er nettet ikke det meste læsevenlige medie, men en tablet er rar at læse på. Og nu begynder der måske at tegne sig et billede…

Du kan også genopleve et besøg på urmessen...

Du kan også genopleve et besøg på urmessen…

Her i første omgang handler det om nogle af de ældre sager. Der er rejseoplevelser fra London og Liverpool, erindringer fra en Champagnesmagning og et restaurationsbesøg. Og meget mere. Nu kan du genopleve løjerne. Og det er ganske gratis.

Drikke og mad.

Drikke og mad.

Hvad der sker på længere sigt, må tiden vise, men jeg håber, du vil tage godt imod tiltaget. Har du kommentarer eller idéer? Alle tiders – særligt hvis du vil dele dem med mig på nk@my-pleasure.dk

 

London!

London!

Download Tabazine magasintjenesten gratis her:   

Kan du lide, hvad du ser? Så del endelig – jo flere, der downloader, jo bedre kan vi gøre de fremtidige udgaver!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk