Home Rejser PricelessCities – oplev mere med dit MasterCard

PricelessCities – oplev mere med dit MasterCard

written by Nicolai Klingenberg 9. december 2013
Pin It

I forbindelse med en herlig bannerkampagne, der ruller ind over My Pleasure, blev jeg nysgerrig på oplevelsesprogrammet Priceless Cities, som kampagnen flager for. Det handler nemlig om gode fordele, når du rejser ud med dit MasterCard i lommen”¦

Det kan ikke garanteres, at du får stederne for dig selv, men det ville nu også være kedeligt...

Det kan ikke garanteres, at du får stederne for dig selv, men det ville nu også være kedeligt…

Kampagnen slår et slag for gode oplevelser i diverse populære byer rundt om i verden. Byerne er en del af det globale program, som blevet lanceret i  2011 – første skud var Priceless New York og siden er byer som Paris, Madrid og Moskva blevet inkluderet. Ser vi på vi på PricelessCities i dag, finder vi obligatoriske metropoler som London og New York, men det handler ikke blot om at guide til gode oplevelser udi restaurationsbesøg og indkøb af klude…

Rejs ud - oplev mere.

Rejs ud – oplev mere.

Det er nemlig således, at der er er gode fordele at komme efter hos de steder, der figurerer på PricelessCities. Det er MasterCard’s eget globale program, så hvorfor ikke tage de herlige fordele med, når du alligevel svinger kortet. Fordelene kan være alt fra to håndfulde procenter – altså 10 procent – på regningen, men også et gratis slips, hvis du spenderer mere end 50 pund på ekvipering. Er du mere til oplevelser? Så venter de bedste pladser på dig til et Blue Man Group show. Alternativt kunne et par pladser til en eksklusiv kokkeskole hos Eataly være et godt bud…

Rabatter på alt det, man(d) godt kan lide.

Rabatter på alt det, man(d) godt kan lide.

Er der mere? Ja, der er meget mere at komme efter. Jeg vil dog lade dig selv gå på opdagelse i ”universet”, som du finder på linket længere nede. Det er nemt at komme i sving og få del i oplevelserne – du skal kun registrere dig med dit MasterCard, og det er ganske gratis. Læs meget mere her www.pricelesscities.dk

Pin It

You may also like