Home Tech Vind et Logitech iPad keyboard

Vind et Logitech iPad keyboard

by Nicolai Klingenberg

Så for den – det er tekniktid igen. Men også konkurrencetid. I et og samme indlæg. Sidste konkurrence (den med DAB-radioen) blev i øvrigt vundet af Benny Bundsgaard. Så langt så godt. Men i dag handler det om et drønsmart tastatur til din iPad – det kommer fra Logitech, og det fungerer også som cover…

Således ser tastaturet ud i brug...

Således ser tastaturet ud i brug…

Som du måske så i går, så er My Pleasure nu også til fri download i tablet format – og der kommer ganske givet til at ske noget mere på den front. Og når nu vi er ved tablets, så er det – for mit vedkommende – ikke det mest skrivevenlige apparat. Men sagen er en ganske anden med Logitech tastaturet. Det kører via Bluetooth, fungerer både som cover og “holder”, og når nu bruger tastaturet, så har du iPad’ens fulde skærm til rådighed.

Fladt, slankt og i matchende design...

Fladt, slankt og i matchende design…

Du kan læse meget mere om funktionerne og tastaturet her

Nuvel – der er altså et tastatur på højkant, så du kan få mere ud af din iPad. Og måske få skrevet meget mere, end du havde drømt om. Alternativt at vinde et et holdbart cover til din iPad. Det bestemmer du selv, hvis du vinder.

Der findes æ,ø og å.

Der findes æ,ø og å. Og du kan også bruge genvejstaster…

Det er nemt at være med – skyd et stemningsfuldt foto med din iPad eller tage et skærmdump af en artikel fra My Pleasure, og mail det til nk@my-pleasure.dk. Du kan deltage til og med mandag den 9. december. Held og lykke.

Det er da integration på højt plan

Det er da integration på højt plan

 

Følg med på Facebook lige her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk